Aynı anda dokuz dizi

Acaba bu akşam bir rekor kırılır mı diye bekliyorduk ki, olmadı sadece egale çıktı!

Haberin Devamı

Acaba bu akşam bir rekor kırılır mı diye bekliyorduk ki, olmadı sadece egale çıktı! Daha önce de dokuz dizinin aynı saatlerde yayınlandığına tanık olmuştuk. Bu gece belki Star'da Şampiyonlar Ligi maçları olmasa (21.45 Real Madrid-B.Münih: 23.45 Milan-Sparta Prag) 10 diziye çıkıp bir rekor kıracaktık. Peki bu dokuz dizi arasından hangisini seçip izlemeli? Kanal D'de üç dizi peş peşe gösteriliyor. Lise Defteri, Berivan, Evli ve Çocuklu... Show TV'nin Kurtlar Vadisi ve Alacakaranlık'ına karşılık atv'de Avrupa Yakası ve Yadigar var. Listeye TRT1'den Çınaraltı ve Star'dan En Son Babalar Duyar da eklenince dizi sayısı dokuza ulaşıyor. Benim en çok merak ettiğim ilk üç bölümüyle iyi bir çıkış yakalayan Avrupa Yakası"nın Kurtlar Vadisi ve Lise Defteri karşısında ne yapacağı... Prime time ikinci kuşakta karşı karşıya gelen Alacakaranlık ve Berivan arasındaki rekabet ise nefes nefese geçecek.

Son bir şans yok
Kerem Alışık gündüz kuşağında Son Bir Şans Ver diyor ama galiba bu gidişle kimse ona şans vermeyecek! Program tam anlamıyla kaynadı gitti, reytinglerde istediği sonuca bir türlü ulaşamadı. Çoğu zaman tüm izleyicide ilk 100'e giremeyen program, AB grubunda da 80'in üzerine zor çıkıyor. Pazartesi günü yayınlanan bölüm de benzer bir sonuç aldı. Bu gidişle mart sonunu görmesi mümkün değil (atv, 13.30). Sabah kuşağında ise evlilik hikayesine saran Aydın la Özlem Yıldız ise ne yapıp ettiler, Seda Sayan'ı geçmeyi başardılar. Sabah Yıldızları bir süredir Sabah Sabah Seda Sayan'dan çok izleniyor. Ama evlilik hikayesi o kadar itici ki, Sabah Yıldızları birinci çıksa bile bu gerçeği değiştiremez (Show TV-Kanal D, 10.00).

Zapping
Seçim Taksi belgesel tadında devam ediyor. En son Mehmet Barlas'ı Gaziantep sokaklarında izlediğimiz Seçim Taksi de bu kez Metin Akpınar İzmir'i gezecek (NTV, 22.05).

Murat Birsel hafta başında TV8'de Gündemdekiler'e başladı. Bildik çizgisiyle yine ekranın önemli röportajcılanndan olacak. Bu akşamki konuğu Atıl Kutoğlu (TV8, 19.30).

Gözüme batanlar
Hafta başından beri Passaparola'daki kötü performansımı izleyen dostların diline düştük. Yok Aristo'yu nasıl bilemedin, yok Martini'yi hiç mi duymadın. İşte televizyon böyle bir şeydir. Kimse o çekimin dört saat sürdüğünü ve artık yorgunluktan adımızı unuttuğumuzu bilmez, izlediğini değerlendirir!..

Tavsiye
Fatih Erkoç'la Yankılar farklı ve kaliteli çizgisiyle ekranların en düzeyli müzik programlarından olmayı sürdürüyor (TRT1, 23.10).

DİĞER YENİ YAZILAR