Gece şov gecesi

Her cuma olduğu gibi bu cuma da show gecesi. İzleyicinin saat 23.00 civarı yayınlanan Beyaz Show (Kanal D), MFÖ Show (atv) ve Sadece Gülben (Show TV) arasından hangisini tercih edeceği konusunda en büyük etkenlerden biri programın konukları oluyor

Haberin Devamı

Her cuma olduğu gibi bu cuma da show gecesi. İzleyicinin saat 23.00 civarı yayınlanan Beyaz Show (Kanal D), MFÖ Show (atv) ve Sadece Gülben (Show TV) arasından hangisini tercih edeceği konusunda en büyük etkenlerden biri programın konukları oluyor. MFÖ'nün bu akşamki konukları Candan Erçetin ve Ali Kırca. Başından beri programın izleyicisi olan AB grubu için iyi bir tercih. Yani AB grubu bu akşamki programı da izler de, tüm izleyicide reytingler ne olur bilmem. Ali Kırca'yı bir kez daha "Ah Bir Ateş Ver"i söylerken dinleyeceğiz. Ancak Kırca'nın repertuarı çok zayıf! Eğer haberde yakaladığı reyting başarısını müzikte de yakalamak istiyorsa Kırca repertuarını genişletmek zorunda. Kırca'nın müzikte reyting/satış peşinde olmadığını biliyoruz ama izleyici olarak beklentimiz bu!. Yazının başında söylediğim "konukların önemi" belki de en az Beyaz Show için geçerli. Televizyon sayfasında da haberini okuyacağınız gibi Beyaz Show'un tiplemeleri konukların o kadar önüne geçmiş durumda ki, shovvdan çıkıp dizi olmak yolunda ciddi bir mesafe katetmiş durumda. Ama Hüsmen Dayı, Pertev ve Ejder dışında programda kimin olduğunu merak ediyorsanız, söyleyeyim: Hilâl Cebeci ve şövalyeler. Gülben Ergen de programına yeni bölümler ekleyerek, işin ağırlığını konukların üzerinden almak istiyor. Bu akşam Cem Özer, Seda Sayan ve Fatih Ürek konuk olarak katılıyor.

Dizi dizi diziler
Şovlardan bahsettik ama en az bir o kadar da dizi var ekranda. Cuma günlerinin en çok izlenen programı Gülbeyaz (Kanal D, 20.30), Çocuklar Duymasın'ın tekrarını geçmeyi başarıyor. Yoksa eskiden tekrarları bile bir numara olan Çocuklar Duymasın'ın artık ateşi sönmeye mi başladı? Kırık Ayna (Kanal D, 20.30), TRT dizileri Günahım Neydi Allah'ım (TRT1, 20.45) ve Mühürlü Güller'i de (TRT1, 21.40) gözardı etmeyin derim


Zapping
* Hilâl Cebeci sadece Beyaz Show'da değil. Adnan Şenses ve Barlas'la birlikte Bir Başka Gece'ye de katılıyor. (TRT 1, 22.35)

* Tayfun Talipoğlu savaşı çocukların gözünden anlatıyor. Mardinli küçük Ahmet'in Amerikalı askerlerle hikayesi izlenmeye değer. (NTV, 22.05)


Gözüme batanlar
Bingöl'deki deprem sonrasında CNN Türk neden işe gereken önemi göstermedi? NTV öğlene kadar tüm yayın akışını değiştirerek özel program yaptı. Aynı özen CNN Türk'te yoktu. Depremin haber olması için illa Marmara'da mı olması gerekir?


Tavsiye
Gecenin en iyi filmi Volkan. Şifresiz kanalda ilk kez yayınlanacak film lavlarla ısınan bir felaket filmi. (Show TV, 20.30)

DİĞER YENİ YAZILAR