Passaparola zamanı

Metin Uca ekrandaki yükselişini sürdürüyor. Keskin dili, muhalif üslubu ve mizahıyla sabah kuşağında uzun süre önce dikkat çeken, Kanal 6 döneminde iktidarın baskısıyla ekrandan uzaklaştıran Metin Uca şimdi altın dönemini yaşıyor

Haberin Devamı

Metin Uca ekrandaki yükselişini sürdürüyor. Keskin dili, muhalif üslubu ve mizahıyla sabah kuşağında uzun süre önce dikkat çeken, Kanal 6 döneminde iktidarın baskısıyla ekrandan uzaklaştıran Metin Uca şimdi altın dönemini yaşıyor. Üstelik yalnızca Günaydın Türkiye'yle değil, Passaparola'yla da... özellikle kadın izleyicinin beğeniyle izlediği Metin Uca'nın, sahne gösterisinin de sürekli bilet tüketmesi, ne kadar sevildiğinin göstergesi!... Metin Uca'nın geçtiğimiz hafta Star'la sözleşmesi bitmişti ve hemen kulislerde Uca'nın Show TV'ye geçeceği yolunda dedikodular dolaştı. Gerçekten de böyle bir adım atıldığı doğru... Ancak'şimdilik' Show TV işi durmuş gözüküyor! Saat 18.00'de yayınlanan bir yarışma programının reytinglerde sürekli ilk beşi zorlaması Star'a sonunda yarışmayı prime time almaya itti. Passaparola'nın Metin Uca-Ece Erken'le büyük başarı kazanacağını daha programın başladığı ilk hafta yazmıştım. Program önce haftanın beş günü yayınlanmaya başladı, şimdi de prime time'a alındı. Ancak burada en büyük problem Metin Uca'nın uyku düzeni! Malum Metin, Günaydın Türkiye için sabahın dördünde kalkar ve akşam da 22.00 gibi yatar! Şimdi neredeyse uyku saatine kadar ekranda kalacak.
Metin Uca'nın prime time'da da rakiplerinin korkulu rüyası olacaktır. Kendisini Günaydın Türkiye (Star, 08.30) ve Passaparola'da (Star, 20.15) izlemeye devam edeceğiz!

Havuç'un günü
Salı günleri Çocuklar Duymasın'ın hakimiyeti, kayıtsız şartsız sürüyor. Karşısında bugün yeni rakibi Passaparola da olacak ama Havuç'un bileğini bükecek rakip şimdilik gözükmüyor. Çocuklar Duymasın da bu akşam Haluk'un babası tekrar göz kontrolüne gelecek, (atv, 20.30)


Zapping
* Zalim'in tekrarını pazartesi akşamları yapıyordu Star. Kral TV ödülleri olunca salıya aldı. Cuma gün birincisi olan ikinci bölüm ekrana geliyor. (Star, 21.45)

* Başka Yerde Yok'ta pazartesi gününden itibaren Deniz Akkaya yerine Çağla Kubat'ı izleyeceğiz. Akkaya hayranlarına duyurulur, güzel mankeni izlemek için son günleriniz. (CINE5, 18.30)

* Kripton ekran yolculuğuna ağır aksak devam ediyor ve yarışma teknik olarak daha iyi. (Show TV, 20.30)


Gözüme batanlar
NTV'deki Basın Odası, alışık olmadığımız tartışmalara sahne oldu. Mehmet Barlas herkesi azarladı. Önce, "lise münazarası yapıyorsunuz" dedi, sonra Hasan Cemal'e "yavaş konuşuyorsun", Nuray Mert'e de "küçük hanım" dedi. Ortalık karıştı...


Tavsiye
Deşifre bu akşam Alacakaranlık Kuşağı gibi... Mezar soyguncularını ekrana getirecek. (Star, 23.10)

DİĞER YENİ YAZILAR