Dört dizi yarışıyor

Cuma akşamları prime time'da en büyük rekabet Kanal D ile atv arasında yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta izlenme payları tüm izleyicide Kanal D 24, atv 19.6; AB grubunda ise Kanal D 18, atv 20.9 olarak gerçekleşti

Haberin Devamı

Cuma akşamları prime time'da en büyük rekabet Kanal D ile atv arasında yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta izlenme payları tüm izleyicide Kanal D 24, atv 19.6; AB grubunda ise Kanal D 18, atv 20.9 olarak gerçekleşti. atv, Çocuklar Duymasın'ın tekran (20.30) ve Hayat Bağları (22.00) olmak üzere iki diziyle mücadele ederken, Kanal D macera filmi ve Gülbeyaz'la (22.00) izleyici karşısına çıkıyordu. Bugünden itibaren Kanal D'de cuma akşamı dizilerini ikiliyor ve Unutma Beni'yi yayına sokuyor. (20.30) Yani atv'nin iki dizisi, Kanal D'nin iki dizisine karşı. Muhtemelen de bu dört dizi en çok izlenen ilk 5-6 program arasında yer alacak. Hangisinin üst sıralarda yer alacağı da, Kanal D'nin mi yoksa atv'nin mi daha çok izleneceğini belirleyecek. Şevket Altuğ ve Metin Şentürk'ün dram ağırlıklı yeni dizisi Unutma Beni, eğer ki Gülbeyaz'a yakın bir basan elde ederse Kanal D cuma akşamlan iyice rahat edecek! Bu arada TRT dizisini de unutmamak gerek. Bu bölümde kasaba halkının Elifi katil sandığı Mühürlü Güller özellikle AB grubu seyirci tarafından izleniyor. (TRT1, 21.35)

3.Türden Yakın İlişkiler
Prime time'da dört dizi yarışırken prime time sonrasında eğlence programlarının rekabeti var. Gülben Ergen geçirdiği operasyondan sonra ilk kez ekrana çıkarken 3. Türden Yakın İlişkiler adlı tiyatro oyununun ekibini ağırlıyor. Uğur Uludağ'ın yazıp, Yosi Mizrahi, Deniz Pulaş'ın oynadığı oyunu salı günü seyrettim, muhteşem bir komedi. Bu ekibi önce Gülben'de sonra Beşiktaş Kültür Merkezi'nde izleyin, gülmekten kırılacaksınız. (Show TV, 23.15) Ve bu oyunun önümüzdeki günlerde dizi olarak ekrana geleceğini de müjdeliyeyim.


Zapping
* Savaş Ay, A Takımı'ndan (atv, 23.20) sonra daha light içerikli Sokak Arası'nı (atv, 00.05) yapıyor. Yani 23.20'den sonra atv, Savaş Ay kanalı!

* NBA heyecanı NTV'de sürüyor. Sabaha karşı canlı yayınlanacak Portland-LA Clippers (05.30) maçının tekrarı yarın akşam.

* Tayyip Erdoğan kanal kanal dolaşıp tezkereyi anlatıyor. Bu akşam da İskele Sancak'ta Ahmet Hakan'a konuk... (Kanal 7, 23.15)


Gözüme batanlar
Burak Sergen niye sürekli bağırıyor, yakın planlarda neden arkadaki görüntü titriyor, grafikler neden bu kadar kötü? Show TV'nin yeni yarışması Kripton'dan bahsediyorum. Bu arada aynı saatlerde yayınlanan Kim 500 Milyar İster 3'üncü, Kripton 18'inci oldu. AB grubunda ise Kim 500 Milyar İster 1'inci, Kripton 14'üncü...


Tavsiye
Fenerbahçe Kadıköy'de Malatyaspor'u ağırlayacak. Maç Lig TV'den canlı yayınlanıyor. (20.00)

DİĞER YENİ YAZILAR