Kanal D'nin gecesi

Cumartesi ekranında Kemal D'nin hakimiyeti sürüyor. Geçtiğimiz hafta en çok izlenen ilk 100 program içinde ilk dördü Kanal D'ye aitti

Haberin Devamı

Cumartesi ekranında Kemal D'nin hakimiyeti sürüyor. Geçtiğimiz hafta en çok izlenen ilk 100 program içinde ilk dördü Kanal D'ye aitti. Kınalı Kar birinci, Çarkıfelek ikinci, Kanal D Haber üçüncü ve Gülbeyaz dördüncü oldu. Yani 18.30'dan 23.00 e kadar yayınlanan tüm Kanal D programları çok izlendi. Emrah'ın dizisi Kınalı Kar uzun zamandır cumartesi birinciliğe demir atmış durumda zaten. Bu gece de Ali ve Nazar'in ayrılığın eşiğine geldiği bölüm yine çok izlenecek. (Kanal D, 21.45) Hafta sonları biraz daha magazin haberlerine ağırlık veren Kanal D Haber de kanalın prime time reytingine büyük katkıda bulunuyor. Mehmet Ali Erbil olduğu sürece Çarkıfelek'e (Kanal D, 18.10) söyleyecek bir şey yok. Geçtiğimiz hafta sonu Mustafa Topaloğlu'nu konuk ettiği bölümde uzaylı kılığına girdi. Çok iyi bir şovdu! Bu yayın akışıyla Kanal D yine bu gecenin en iddialı kanalı. Gecen haftaya göre tek değişiklik Gülbeyaz'ın yerine Biz Size Aşık Olduk'un tekrarının yayınlanacak olması. (Kanal D, 20.30) İşin ilginci Kanal D'nin güçlü yayın akışı prime time'la da sınırlı değil cumartesi akşamları. Bir süredir tekrarlarını izlesek de Hülya Avşar Show (23.00) ve istim üzerindeki Zaga'yı da (00.10) eklerseniz, saat 18.00'den gece 2.00'ye kadar zap yapmanıza bile gerek kalmayabilir..

Olmazsa olmazlar!
Kanal D'nin gecesi dedik ama Tarafsız Kanal'lığımıza da zeval vermeyelim. Cumartesi akşamlarının olmazsa olmaz programları var. Mesela Acun Firarda... Acun bu akşam Jamaika'dan seslenecek. (Show TV, 23.00) Bir diğer olmazsa olmaz da GAG... Ne zaman eski ne zaman yeni bölümü yayınlanıyor karıştırdık ama Gülse Birsel'li GAG her zaman izlenir. (atv, 23.00)

Yorumcu Sinan Çetin
Sinan Çetin bugün yine ekranda. Ne var zaten her gün Film Gibi'yle ekranda demeyin. Bu kez Atilla Dorsay'la Sinema Büyüsü'nde (TRT2, 23.05) film yorumlayacak. Çetin bir süre önce Ayn Rand'ın "The Fountainhead-Hayatın Kaynağı" adlı kitabını yayıncı olarak piyasaya çıkarmıştı. Çetin programda Ayn Rand'ı anlatacak, sonra da Yaratılan Dünya diye çevrilen Gary Cooper'ın oynadığı muhteşem filmi izleyeceğiz.

Zapping
* Günün iyi filmlerinden ikisi Sevginin Bağladıkları (Starmax, 21.15) ve Tiffany'de Kahvaltı. (Kanal D, 01.50)

* Ceviz Kabuğuna CHP Lideri Deniz Baykal
konuk. Hazır olun, Baykal hükümete yağıp gürleyecek. (atv, 23.40)

* Günbegün'e ise Rutkay Aziz konuk. O kimseye yağıp gürlemeyecek. Yeni filmi Gülüm'ü ve çalışmalarını anlatacak, (CNN Türk, 21.05)

Tavsiye
Gündüz Sayısal Loto oynayın akşam da Sayısal Gece'de Yaşar ve Deniz Seki'yi izleyin. (TRT1, 21.30)

Neler oluyor
Hande Ataizi, Estağfurullah Yokuşu adlı yeni bir diziye başlıyor, yeni partneri ise Özgür Çocuk Yiğit Özşener. Eski partneri Cem Davran da Ataizi'ne inat İki Kere Kiki yerine yeni bir programa başladı adı Birdir Bir olacak!








DİĞER YENİ YAZILAR