Gurbet Kadını kaçmaz

Salı gecelerinin en iddialı dizilerinden biri Gurbet Kadını. Fatma Girik, Meltem Cumbul, Tarık Tarcan gibi güçlü kadrosu yanında iyi de bir hikayesi var dizinin

Haberin Devamı

Salı gecelerinin en iddialı dizilerinden biri Gurbet Kadını. Fatma Girik, Meltem Cumbul, Tarık Tarcan gibi güçlü kadrosu yanında iyi de bir hikayesi var dizinin. Urfa'da çekimleri süren dizinin oyuncuları arasında Özgül Kavruk'a ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Kavruk Gurbet Kadını'nda hem güzelliğiyle hem de oyunculuğuyla öne çıkıyor. Bu gece izleyeceğimiz bölümde de Zeliha bir yandan Ramo'nun 100 milyarlık tehditiyle boğuşmaya devam ediyor, diğer yandan da hamile olduğunu öğreniyor. Zeliha çocuğu gizlice aldırmak isteyecek. Kötülükten başka bir şey düşünmeyen Zeliha rolündeki Kavruk u özellikle bu bölümde izlemenizi tavsiye ederim (Show TV, 20.30).

Diğer diziler
Gurbet Kadını bu gece Show TV'nin iki dizisinden biri. Bu dizinin hemen ardından Kasırga İnsanları var (Show TV, 22.00). Sultan Makamı Kanal D'nin dizisi olurken (22.00) atv'de Patron Kim (19.50) ve Melekler Adası (21.30) var. Ancak bu gece hepsine o kadar güçlü bir rakip geliyor ki... Bugüne kadar reytinglerde olmadığı için Star'da ne kadar izlendiğini bilemediğimiz Çocuklar Duymasın'ı bu gece ilk kez reytinglerde göreceğiz, atv'de sürekli bir numara çıkan Çocuklar Duymasın aynı başarıyı tekrar edecek mi, yoksa düşüş mü gösterecek. Üstelik dizinin hemen ardından Juventus-Deportivo arasında Şampiyonlar Ligi maçı var ki, Star uzun aradan sonra hâlâ 'ölmediğini' hatırlatacak..

Zapping
* Hülya Avşar-Gülben Ergen buluşmasında genel kanı sohbetin çok sahte ve itici olduğu yönünde. Bu akşam da Gülben Ergen'i tek başına izleyeceğiz. Önce NTV'de Gani Müjde'nin konuğu olacak (18.10), sonra da atv'de Özel Hat'a çıkacak. Bakalım Gülben Ergen'in tek kişilik performansı nasıl olacak (atv, 22.50).

* Gecenin filmi Hava Kuvvetleri Bir. Harrison Ford'un başrolünü oynadığı film, şifresiz kanalda ilk kez gösteriliyor. Başından sonuna hızlı bir macera, kaçırmayın (Kanal D, 19.50).

Tavsiye
'Yüzyılın Aşkları'nda bu hafta Bedri Rahmi Eyüboğlu ile Eren Eyüboğlu'nun aşkları ekrana gelecek. (CNN TÜRK, 22.00)

Gözüme batanlar
Teke Tek'e mi çıkacak, hangi kanalı kapatacak derken golü tv8 attı ve Sibel Kekilli dün ilk kez Yeni Vizyon'a konuk oldu. Kadınlar Günü'nde tv8'de Hülya Aydın'ın sunduğu kadın programına katılan Kekilli, akşam da Kanal D Haber'in canlı yayınındaydı...

DİĞER YENİ YAZILAR