Serdar yerine Emel

Dün Emel Müftüoğlu'nün TRT deki programı Show Gecesi'nin yayından kaldırıldığını yazmıştık. Emel Müftüoğlu'nun Serdar Ortaç'ın yerine Hep Beraber adlı programı sunacağı konuşuluyor

Haberin Devamı

Dün Emel Müftüoğlu'nün TRT deki programı Show Gecesi'nin yayından kaldırıldığını yazmıştık. Emel Müftüoğlu'nun Serdar Ortaç'ın yerine Hep Beraber adlı programı sunacağı konuşuluyor. Gerçekten de konuyla ilgili görüşmeler yapılmış. Bu akşam da Show TV'de Serdar Ortaç'ın olmaması durumu doğruluyor. Yapım şirketiyle Show TV arasındaki pürüzler halledilirse önümüzdeki günlerde Hep Beraber'i Emel Müftüoğlu'nun sunumuyla izleyeceğiz. Kendisi bu akşam da Şahane Pazar'da Uygur kardeşlerin konuğu olacak. Bu akşam Şahane Pazar'ı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Çünkü programın diğer konukları da Beyaz ve Latif Doğan. Eğlenceli olacaktır (Kanal D, 21.20). Son olarak iki filmden bahsedeyim, atv'de Amerikan Sapığı (23.10), TRT 1'de Biz Melek Değiliz (20.00) mutlaka listenizde olsun.

Zapping
* Kanal D'nin futbol yarışma programına bakıyor musunuz? Gündüz saatinde yayınlanan Şampiyon Taraftar eğlenceli bir yarışma (Kanal D, 15.50).

Gözüme batanlar
Deniz Akkaya'nın programı Eğlence Zamanı tam anlamıyla TRT'nin Ankara-İstanbul çekişmesine kurban gitti. Geçtiğimiz hafta ilk kez izlediğimiz program bugün TRT'nin yayın akışında yok. Eğlence Zamanı bir hafta da yayından kalkan ilk program olarak da TRT'nin tarihine geçti.

DİĞER YENİ YAZILAR