Sinemaseverler ekran başına

Bayramın dördüncü gününde Kanal D'den hem sinemaseverlere hem de Brad Pitt hayranlarına bir son gün sürprizi var ekranda

Haberin Devamı

Bayramın dördüncü gününde Kanal D'den hem sinemaseverlere hem de Brad Pitt hayranlarına bir son gün sürprizi var ekranda: Meksikalı... Halka ve Karayip Korsanları gibi filmlerden tanıdığımız yönetmen Göre Verbinski'nin yönettiği filmde Brad Pitt'e eşlik eden bir diğer yıldız ise Oscar ödüllü oyuncu Julia Roberts. (Kanal D, 21.20) Bu akşam ekrandaki tek dikkat çeken seyirlik Meksikalı değil. Şu sıralarda gişe rekoruna koşan devamı Vizontele Tuuba gündemdeyken, özellikle ilk filmi hatırlamak isteyenler içn Vizontele de ekranda. (Star, 21.45). Kanallarda bu akşam film bolluğu var adeta çünkü aksiyon sevenler için TGRT'de Dante Yanardağı (20.00), İngiliz yönetmen Ken Loach hayranları içinse Gizli Ajanda (CNBC-e, 22.00) ekranda sizi bekliyor olacak. Yok "ben bu akşam film izlemeyeceğim" diyorsanız, o zaman müzik imdadınıza yetişebilir. Çünkü bu akşam bayrama özel bölümüyle ekrana gelecek olan "Fatih Erkoç'la Yankılar"ın konuğu Türk Sanat Müziği'nin duayenlerinden Muazzez Abacı. Abacı belki de farklı tarzlarda şarkılar söyleyip sürpriz bir performans da sunar bizlere; kim bilir? (TRT 1, 22.10)

Zapping
Türüt Show bayrama özel eğlencesiyle ekranda olacak. İsmail Türüt'ün konukları ise hayli renkli. Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan, Alişan, Nadide Sultan ve Musa Eroğlu, programın konukları arasında. (TGRT, 21.45)

Gülse Birsel, G.A.G'daki nükteli sunumuna devam ediyor. Programdaki reklamlar da her hafta daha da eğlenceli olmaya başladı. Bu hafta da Hint usulü reklam nasıl olur göreceğiz, (atv, 22.30)

DİĞER YENİ YAZILAR