Bir yanda diziler...

Kanal D, dizilerini perşembe gecesinden çekince, dizi açısından haftanın en yoğun gecesinde bir rahatlama oldu

Haberin Devamı

Kanal D, dizilerini perşembe gecesinden çekince, dizi açısından haftanın en yoğun gecesinde bir rahatlama oldu. Bu gece Kanal D, prime time'ı Bebek Firarda (19.50) ve Kim 500 Milyar İster'e (21.50) ayırmış durumda. Dizileriyle Zerda'nın önünü kesemeyen Kanal D'nin tekrar tekrar gösterdiği Bebek Firarda'yla işi zor Zerda'nın karşısında... Geçtiğimiz hafta ilk üç Zerda, Kurtlar Vadisi ve Bir İstanbul Masalı olarak sıralanmıştı. Bu gece de sıralama değişecek gözükmüyor. Zerda'da; bebeğini geri getirenin Devran olduğunu öğrenen Zerda, Devran'a iyice yakınlaşıyor (19.50). Kurtlar Vadisinde; Polat'ın hayatı Çakır'ın vereceği karara bağlıdır (20.30). Bir İstanbul Masalı'nda ise Demir, hastanede ziyaret ettiği Binnur'a aynlık kararını açıklar ve yüzüğünü çıkarır (21.30). Bu üç iddialı dizi arasında kaynayıp gidiyor ama TRT'nin yeni yapımı Kasabanın İncisini de (20.30) unutmamak lazım.

Bir yanda haber programları...
Her ne kadar sayısı azalsa da perşembe dizi ve haber programları gecesi olmaya devam ediyor. Ekrandaki dört dizinin dışında kalan en önemli yapımlar da habercilerden geliyor. Arena, Kim Haklı, Basın Odası, 32. Gün ve Objektif gecenin haber programları olarak göze çarpıyor. Kim Haklı (atv, 23.10) ve Basın Odası'nda Başbakan'ın yurt dışı gezileri (NTV, 21.05); Arena'da çocuklarını eroin batağından kurtarmaya çalışan bir ailenin dramı (Kanal D, 23.00); 32. Gün'de Amerikan ordusunun profili (CNN Türk, 23.05); Objektifte ise Deniz Baykal'ın gündemle ilgili yorumları yer alacak (Star 22.10).

Zapping
Popstann elenen yıldızları kanal kanal gezmeye devam ediyor. Aydan ve Eser bu akşam da Serdar Ortaç'la Hep Beraber'e katılıyor (Show TV, 17.15).

Tavsiye
Favori yabancı dizim Sopranolar, 40. bölümüyle ekranda. Kaçırmayın derim. (tv8 21.00)

DİĞER YENİ YAZILAR