Yılbaşının galibi Popstar

"Yılın en çok izlenen kanalı, yılbaşı gecesinin de galibi olur mu?" Yılın son günü bu soruyu sormuş, geçen yıl atv'nin bunu başardığını yazmıştım

Haberin Devamı

"Yılın en çok izlenen kanalı, yılbaşı gecesinin de galibi olur mu?" Yılın son günü bu soruyu sormuş, geçen yıl atv'nin bunu başardığını yazmıştım. Bu yıl da aynısı oldu ve yılın en çok ses getiren programı Popstar formatındaki Kanal D'nin yılbaşı eğlence programı 31 Aralık gecesi Kanal D'yi zirveye taşıdı. Tüm izleyicide Kanal D 18.2'yle prime time'da birinciliği alırken 14.8'le Show TV ikinci; 11.4'le atv üçüncü; 6.8'le TRT1 dördüncü oldu. Star'ın da yer aldığı Others'ın 23.3'e yükselmesi ise aslında bu yılın da gizli galibinin Çocuklar Duymasın olduğunu gösteriyor. AB grubunda da durum değişmedi. Kanal D 20.4; Show TV 15.0; atv 13.2; TRT1 8.7; Others 29.3 izlenme payıyla sıralandılar. Bu rakamlar gösteriyor ki Milli Piyango'nun trilyonları bile Kanal D'nin Popstar'larının izlenmesini engelleyemedi. TRT müthiş eğlencesine rağmen hayal kırıklığı yaratırken, dağıtılan trilyonlar kimsenin umurunda olmadı. TRT prime time'da dördüncü hatta Star'ı da sayarsak beşinci sıraya geriledi. Saat 24.00-00.30 arası TRT1 15.5; Kanal D 14.4; Show TV 13.7; atv 10.6 izlenme payıyla sıralandılar.

İlk 100 listesinde ise zirveyi AB grubunda Kanal D'nin Yılbaşı Özel programı, tüm izleyicide ise Hayat Bilgisi aldı. Atv'de yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın tekrarının bile beşinci olması, aslında bu yıl da gecenin galibinin Çocuklar Duymasın olduğunu gösterdi. Star reytinglerde yer alsaydı muhetemelen Pınar Altuğ'un son kez yer aldığı bölüm ilk 100 listesinde yine zirveye yerleşecekti. Zaga-Beyaz Show AB grubunda yedinci sırada yer alırken, TRT'nin Merhaba 2004 programı ancak AB grubunda 10'uncu olabildi.

Zapping
Kısa bir süre önce atv ile yolları ayrılan Hulki Cevizoğlu yoluna bundan sonra Star'da devam ediyor. Ceviz Kabuğu bundan böyle her cuma akşamı Star ekranlarında (23.30)

Metin Uca bu hafta şöhrete ulaşmanın yollarını sorguluyor. Konukları Cüneyt Arkın, Popstar'dan elenen Aydan ve Evren (atv, 22.50)

Show Gecesi'nin geçtiğimiz hafta 10 numara olduğunu yazmıştım. Emel Müftüoğlu bu gece de Serdar Ortaç ve Lara'yı konuk ediyor (TRT1, 22.35)

DİĞER YENİ YAZILAR