Aynı senaryolar!

Bu kadar çok dizi olunca, senaryoların birbirine benzemesi, esprilerin ilham sınırlarını zorlayıp intihale geçmesi kaçınılmaz oluyor

Haberin Devamı

Bu kadar çok dizi olunca, senaryoların birbirine benzemesi, esprilerin ilham sınırlarını zorlayıp intihale geçmesi kaçınılmaz oluyor. Bu akşam izleyeceğimiz Çocuklar Duymasın'ın yaratıcısı Birol Güven'in kaleme aldığı Ayrılsak da Beraberiz'in son bölümlerinden birinde Feridun evlenmek istediği Serpil'e aldığı yüzüğü bir pastanın içinde ona sunarken araya giren Erdem pastayı yedi! Aynı sahne Hayat Bilgisi'nde de vardı. Müdür Amil Bey, Sevda Hanım'a aldığı yüzüğü yine pastanın içine koymuş onu da hademe Mennan yemişti. Her iki dizi de yüzüğü çıkarma sahneleriyle devam etmişti. Tesadüf mü bilmem ama Birol Güven'in dizileri arasında benzer sahnelere daha önce rastlamıştık. Bu akşam Çocuklar Duymasın'ın Star'da yayınlanacak dördüncü bölümünde de Duygu'nun erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırmak istemesi ve Haluk'un çocuğa gıcık olması esprileri var. Hatırlarsanız dizinin atv'de yayınlandığı dönemde de benzer bir bölüm izlemiştik. Espriler de aynıysa Çocuklar Duymasın, Star'da kendini erken tekrar etmeye başladı demektir! (Star, 20.30)

Melike İlgün tek kaldı
Melike İlgün gece haberlerinde tek başına kaldı. Özellikle Mesut Yar'ın Gece Hattı'ndan ayrılmasıyla son haber kuşağında iyice rahatlayan İlgün, kimi zaman yılanlı gösteriler kimi zaman gündemdeki isimlerle söyleşileriyle dinamik tarzını sürdürüyor. Bugün Türkiye'ye gelen Şilili ünlü müzik grubu Inti Illimani de ayağının tozuyla Melike İlgün'ün yayınına katılacak. Inti Illimani'yi bu akşam Melike İlgün'de, sonra 8 Ekim İstanbul, 9 Ekim İzmir, 10 Ekim Ankara konserlerinde izleyin derim. (ShowTV, 01.15)



Zapping
* İzzet Yıldızhan. Yıldız Tilbe'nin yayın saatine taşınıyor. Geçen cumartesi akşamı kolaj programı yayınlanan Yıldızhan Show salı akşamından kaldırıldı, artık cumartesi akşamları yayınlanacak. Bu akşam yerine Şarkılar Seni Söyler'in tekrarı var. (Show TV, 23.15)

* Can Dündar ilk kez canlı yayında bir gündüz programına katılıyor. Yıldız Tilbe'yle birlikte İclâl Aydın'ın konuğu oluyor. Bu arada Hayat Güzeldir'in yayın saati değişti, dekoru yenilendi, daha bi güzel oldu yani. (Kanal D, 13.30)



Gözüme batanlar
Kaliteli filmlerin zirveye çıkması insanı sevindiriyor. Belki böylece televizyoncular sadece sıradan maceraların iş yapmadığını anlarlar. İşte üç saatlik Baba filmi AB grubunda en çok izlenen yapım oldu.



Tavsiye
Dr. Nejat Eczacıbaşı ölümünün 10. yılında anılıyor. Can Dündar'ın Bir Yaşam İksiri adlı belgeseliyle... (Kanal D, 23.15)

DİĞER YENİ YAZILAR