Ölümsüz Aşk başlıyor

Beşiktaş Kültür Merkezi, Bir Demet Tiyatro'dan sonra televizyona en iddialı ikinci işini hazırlıyor. BKM ekibinin bu kez komediyi değil dramayı denediği dizinin adı Ölümsüz Aşk

Haberin Devamı

Beşiktaş Kültür Merkezi, Bir Demet Tiyatro'dan sonra televizyona en iddialı ikinci işini hazırlıyor. BKM ekibinin bu kez komediyi değil dramayı denediği dizinin adı Ölümsüz Aşk. Bu sezonun yeni dizileri içinde başanlı olacağına inandığım iki-üç yapımdan biri bu. Tabi ki bunun gerekçeleri var. Birincisi, Yılmaz Erdoğan'ın öyküsünün dramatik yapısı çok güçlü. İkincisi tabi ki oyuncu kadrosu. Dizi başarılı olursa, Erdoğan'ın Ocak'ta vizyona girecek filmi Vizontele Tuuba'nın da bir nevi reklamı yapılmış olacak. Çünkü altı oyuncu (Demet Akbağ, Salih Kalyon, Erdal Tosun, Bican Günalan, Sinan Bengier, Tolga Çevik) hem bu dizide hem de Vizontele Tuuba'da rol alıyor. Zaten kadro, İstanbul-Van arası mekik dokumaktan telef olmuş durumda. Neyse ki filmin çekimleri 10 güne kadar bitiyor. Dizide bu kadroya Payidar Tüfekçioğlu, Ufuk Özkan ve Şebnem Dönmez de katlıyor. Hikaye, iki aylık ömrü kalan bir gencin aşkı, sevgiyi tanıması üzerine kurulu. Mahalleli birlik olarak bu gence aşk yaşatmak için bir fahişe kiralıyor ve aşkla ölüm arasındaki amansız mücadele başlıyor, (atv, 20.30) Ancak Ölümsüz Aşk'ın çok ciddi iki rakibi var bu akşam. Biri Aşk Olsun (Kanal D, 20.30), diğeri Çocuklar Duymasın. (Star, 20.30) Bu ikisinin arasından sıynlır mı bilmem ama diğerleri 'tanıdık' olduğu için yeni karakterlerle tanışmanızı tavsiye ederim size.



Zapping
* Bu gece Miraç Kandili. Kandil yayınları 20.30'da TRT1'de; 22.00'de TGRTde, 21.30'da Kanal 7'de; 21.15'de Samanyolu'nda; 20.45'de Meltem TV'de.

* Bu gece ekrana dönen dizilerden biri de Estağfurullah Yokuşu. Hande Ataizi'nin başrolünü oynadığı dizi Balat görüntüleriyle ve yönetimiyle başarılıydı geçen yıl. (Kanal D, 21.45)

DİĞER YENİ YAZILAR