Komedi ve macera

İki yıldır yerli dizi diye inleyen Show TV'de en iyi yerli dizi meğer yıllardır burunlarının ucunda duruyormuş da kimsenin haberi yokmuş

Haberin Devamı

Show TV'de Sıdıka'yı beş yıl sonra yeniden bulup, çıkarmayı kim akıl ettiyse tebrikler. İki yıldır yerli dizi diye inleyen Show TV'de en iyi yerli dizi meğer yıllardır burunlarının ucunda duruyormuş da kimsenin haberi yokmuş. Neyse birileri uyandı da, Show yeni dönemin en çok izlenecek dizilerinden birine kavuştu. Sıdıka geçtiğimiz hafta yayınlanan ikinci bölümüyle de tüm izleyicide yine en çok izlenen program olmayı başardı. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde karı-koca kavgası izleyeceğiz. Safiye'yle kavga eden Zekeriya dükkanda yatmaya başlar. Sıdıka ve Samim de tüm çabalarına rağmen karı-kocayı barıştırmayı başaramazlar (Shour TV 20.30). Perşembe akşamı komedi sevenler Sıdıka'yı tercih ederken, macera sevenlerin tercihi ise Kobra Takibi olmaya başladı. Türk oyuncu Erdoğan Atalay'ın rol aldığı Kobra Takibi, geçen hafta AB grubunda Sıdıka'yı da geçmeyi başardı, atv'nin iki bölüm birden uygulamasına Kanal D de başladı ve Kobra Takibi geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu akşam da iki bölüm birden yayınlanacak (Kanal D 22.00). Tıpkı Zerda'da olacağı gibi (atv 20.30)...

İyi filmler var
Sıdıka ve Kobra Takibi'nin bu akşamki alternatifleri ise filmler... Son dönemde film konusunda kaliteyi biraz daha yukarıya çeken Show TV'de İngiltere'nin baskıcı tutumuna rağmen İrlanda'nın bağımsızlığı için mücadele eden Michael Collins'in hikayesini anlatan Özgürlüğün Bedeli var (23.45). Gecenin bir diğer iyi filmi de CNBC-e'den. Los Angeles'da siyah bir gencin dövülmesiyle başlayan olaylan anlatan Renkler'de Sean Penn ve Robert Altman başrolde (21.00). Bir süre sonra şifreyi kaldırmaya hazırlanan CINES'te ise aboneler Kevin Spacey'in fantastik hikayesi K-Pax'i seyredebilirler (22.30). Hep Hollywood filmlerini önerdik ama TRT1'de Suyun öte Yanı'nı da mutlaka listeye ekleyin. TRT bir zamanlar ne güzel böyle TV filmleri çekerdi. Tomris Giritlioğlu imzası taşıyan bu yapımda da Nur Sürer ve Halil Ergün başrolde (20.45)



Zapping
* Türkiye Yarışıyor'da bilginizi sınamaya hazır mısınız? Osmantan Erkır'ın sunduğu yarışmada, seyirciler soracak yarışmacılar yanıtlayacak. (TRT 1 22.20)

* Kerem Alışık Deliboran olmak için saçlarına kaynak yaptırmıştı. Tutmayan diziler arşivine kalktı Deliboran. Şimdi arşivden çıkıp tekrar izleyici karşısına geliyor. (TGRT 22.00)



Gözüme batanlar
BM binasının bombalanmasıyla CNN Türk ve NTV soluğu Bağdat'ta aldılar. Mete Çubukçu yine canlı yayında ekrandaydı. Bir süre önce NTV'ye geçen Çubukçu için tek değişen atv ve Star logosundan sonra NTV logosunun altında olmaktı.



Tavsiye
Ajda Pekkan-Mehmet Ali Birand'lı 32. Gün tekrar ekranda. İyi sohbetti yeniden izlenir (CNN Türk 23.05)

DİĞER YENİ YAZILAR