Gazete Vatan Logo

Cansu Taşkın kimdir? Cansu Taşkın'dan cesur paylaşım

Cansu Taşkın sosyal medya üzerinden paylaştığı cesur pozlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi olan Cansu Taşkın bu kez göğüs dekolteli bir paylaşımı takipçileri ile paylaştı. Düzgün fiziği ile dikkatleri üzerinde çeken Cansu Taşkın kimdir?

Cansu Taşkın kimdir? Cansu Taşkın'dan cesur paylaşım

Cansu Taşkın sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak göğüs dekolteli bir pylaşım yapan Cansu Taşkın dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başardı. Peki Cansu Taşkın kimdir?

CANSU TAŞKIN KİMDİR?
1992 yılı İstanbul doğumlu olan Cansu Taşkın, lise mezunudur. Daha 16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkan Taşkın, modelliğe başladı. Bir sene sonra katıldığı dünya modellik yarışmasında dördüncü seçilen Taşkın, pek çok modacıyla birlikte çalıştı. Ülkemizde birçok defilede yer alan Taşkın, 2012'de "Idol Of Models" yarışmasında ikinciliği elde etti.
Mankenlikten sonra oyunculuk yapmaya da başlayan Taşkın, 2010'da “Fatmagül'ün Suçu Ne?” yer alan güzel oyuncu, 2013'te "Qüfür” adlı sinema filminde başrol oyuncusu olarak görev aldı. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek yarışmasına da katılan Taşkın, 2015 sonlarında "Cennet Yolu” adlı dizide rol aldı. 2015 yılının Ekim ayında ise 'Miss Model Of The World' yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

Haberin Devamı