Gazete Vatan Logo

Çanakkale ve Yalova'da okullar tatil mi? İşte kar tatili açıklaması

Çanakkale ve Yalova'da okullar tatil olacak mı? Öğrenciler merak içerisindeydi. Peş peşe kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Peki Çanakkale'de okullar tatil mi? Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'den açıklama geldi.

Çanakkale ve Yalova'da okullar tatil mi? İşte kar tatili açıklaması

Yarın okulların kar nedeniyle tatil edildiği tüm il ve ilçeler belli olamaya başladı. Çanakkale ve Yalova'da kar ve buzlanma nedeniyle merkez ilçe ve bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi.

ÇANAKKALE'DE EĞİTİME BİR GÜN ARA

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kar ve buzlanma nedeniyle il merkezi ve bazı ilçelerde eğitime ara verildiğini duyurdu. İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, "09/01/2017 Pazartesi günü il merkezindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel/resmi okullar ve kurumlar, kar/buzlanma nedeniyle bir gün tatil edilmiştir. Ayrıca Milli Eğitim çalışanı engelli ve hamile personel 09/01/2017 Pazartesi günü bir gün idari izinlidir" dedi.

Çanakkale merkez ile Eceabat, Çan, Lapseki, Ezine, Yenice, Biga, Bayramiç ve Ayvacık ilçelerinde 9 Ocak Pazartesi günü 1 gün, Gelibolu ilçesinde 9-10 Ocak tarihlerinde 2 gün eğitime ara verildi. Gökçeada ve Bozcaada ilçelerinde eğitime devam edilecek.

YALOVA'DAN DA TTAİL HABERİ GELDİ

Yalova'da okullara 1 gün kar tatili Yalova'da etkili kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Kar Yalova'da etkisini sürdürüyor. Yalova Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle 9 Ocak 2017 Pazartesi günü okulların 1 gün süreyle tatil ettiğini duyurdu. Eğitim 10 Ocak 2017 Salı günü devam edecek.

Haberin Devamı