Gazete Vatan Logo

MEB açık lise görevli ücretleri 2024! AÖL görevli ücretleri ne zaman yatacak, Açık Lise görevli ücretleri ne kadar 2024?

Açık lise görevli ücretleri ne zaman yatacak, AÖL görevli ücretleri ne kadar? MEB açık lise görevli ücretleri 2024 ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Açık lise sınavlarında görev alan öğretmenler ödenecek ücretlerin ne kadar olduğunu, ne zaman yatacağını sorguluyor. İşte Açık lise sınav görev ücretleri 2024 hakkında merak edilenler…

MEB açık lise görevli ücretleri 2024! AÖL görevli ücretleri ne zaman yatacak, Açık Lise görevli ücretleri ne kadar 2024?

Milli Eğitim Bakanlığı açık lise sınavları yüz yüze belirlenen okullarda yapılacak. 3 oturum şeklinde gerçekleştirilecek sınavda salon başkanı, gözetmen ve yedek gözetmen olarak görev alan öğretmenlerin alacakları ücretler belli oldu. Peki, Açık lise görevli ücretleri ne zaman yatacak? İşte salon başkanı, gözetmen ve yedek gözetmen görevli ücretleri…

Açık lise sınav görev ücretleri 2024

Salon Başkanı : 1.057 TL

Gözetmen : 1.025 TL

Yedek Gözetmen : 769 TL

Açık lise sınavı görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Açık lise sınavlarında salon başkanı, gözetmen yada yedek gözetmen olarak görev alan öğretmenlerin sınav görev ücretleri mart ayı ek dersleri ile birlikte nisan ayının ilk haftasında ödenecek.