Gazete Vatan Logo

Büyük işbirliğinden 2 bin 500 istihdam

Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından 1,5 milyar TL yatırım ile Ataşehir'de hayata geçirilecek mega projeye satışa çıkmadan talep yağdı.

Büyük işbirliğinden 2 bin 500 istihdam

VARYAP-GAP İnşaat Ortak Girişimi'nin Emlak Konut GYO AŞ ortaklığıyla, Ataşehir'de, yeni kurulacak İstanbul Finans Merkezi'nde, 1.5 milyar TL yatırımla inşa edeceği 2012 yılının en büyük yatırımlarından biri olması planlanan proje start alıyor.

Rezidans bloğu, ofis bloğu, yüksek katlı bir kule ile açık ve kapalı AVM gibi çeşitli bölümlerden oluşacak projede öncelikle satışa çıkarılacak 308 konutun henüz satışa sunulmadan büyük talep gördüğü açıklandı.

Projeye konut sayısının 7 katından fazla talep geldiğini söyleyen Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, "Projenin içinde yer alacak alışveriş merkezinin de tamamlandığında 2 bin 500 kişiye istihdam sağlaması öngörülüyor" diye konuştu.

Yurtdışında pazarlayacağız

Varlıbaş, projenin sürdürülebilir proje konide tasarlandığını ve mimari tasarımıyla, aunya kentleri ölçeğinde, insana odaklanmış yaklaşımlar sunacağını belirtti.

Projeyi, İstanbul'da yapı standartlarını yükseltecek mega bir proje olarak tanımlayan Varlıbaş, "Ataşehir projesini uluslararası ölçekte pazarlayacağız" diye devam etti.

Haberin Devamı