Gazete Vatan Logo
Magazin Büyük aşkta mutlu son

Büyük aşkta mutlu son

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğün töreni ile dünyaevine girdi. Çifti, aileleri ve dostları yalnız bırakmadı

Büyük aşkta mutlu son

Çalıkuşu’ dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve 3.5 yıldır birlikte olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğün töreni ile evlendi. Nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıyarken, damadın şahitliğini yapımcı Timur Savcı, gelinin şahitliğini ise Banu Savcı yaptı. Dillere destan gerçekleşen düğüne sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Çiftin yakın arkadaşları Kenan İmizalıoğlu - Sinem Kobal, Murat Boz - Aslı Enver, Kerem Bürsin - Serenay Sarıkaya, Levent Veziroğlu - Nur Fettahoğlu, Burak Sağyaşar - Hatice Şendil gibi isimler de yalnız bırakmadı. Özçivit ve Evcen çifti düğün sonrası balayı için Maldivler’e uçtu. Ünlü isimler, gecede adeta birbirleri ile şıklık yarışına girdi.

2 gelinlik 2 damatlık

Fahriye Evcen için 2 gelinlik hazırlandı. Raşit Bağzıbağlı’nın ‘My Dream Bride’ ismini verdiği koleksiyonundan ilham alındı. Gelinliğe kullanılan kumaşlar Fahriye Evcen’in ten rengine uygun olması için özel olarak boyatıldı. Özel işlemeli Fransız danteli kullanıldı. Burak Özçivit’e düğünü için Derviş Bağzıbağlı tarafından 2 smokin hazırlandı. İngiltere’de özel üretilen ipek kaşmir kumaşlar kullanıldı.

Haberin Devamı