Gazete Vatan Logo

Burç yorumları yapılırken nelere dikkat edilmektedir?

Burç yorumları günümüzde oldukça fazla merak edilmektedir. Burç yorumlarının günlük hayatımızda meydana gelecek olan olaylara ilişkin işaret verdiğine inanılmaktadır. Burç yorumları kısa vade yada uzun vade olarak yapılabilir.

Burç yorumları yapılırken nelere dikkat edilmektedir?

İnsanların belli bir dünyaya geliş tarihi vardır. Bu tarih çoğu insan için önem teşkil etmektedir. Sık sık kutlamakta olduğumuz doğum günleri bu dünyaya gelmiş olduğumuz tarihi kast etmektedir. Bu dünyaya gelmiş olduğumuz tarihin bir başka anlamı ise burçlar ile alakalıdır. Burç terimi bir ıl içinde bulunan 12 aya eşit bir şekilde bölünmüştür. Bu burcun günleri içinde doğmanız demek o burca mensup bir birey olamanız anlamına gelmektedir. Bu burçların asıl amacı insanların karakterleri hakkında yorumlama ve bilgi vermedir. 12 tane bulunan bu burçların kendine özel temsil ettikleri değerleri ve anlamları vardır. Şimdi sizlere aylar ve burçların dağılımları hakkında bilgi vereceğiz.

22 Ocak -19 Şubat arasındaki aylar = Kova Burcu

20 Şubat – 20 Mart arasındaki aylar = Balık Burcu

21 Mart – 20 Nisan arasındaki aylar = Koç Burcu

21 Nisan – 21 Mayıs arasındaki aylar = Boğa Burcu

22 Mayıs – 22 Haziran arasındaki aylar = İkizler Burcu

23 Haziran – 22 Temmuz arasındaki aylar =Yengeç Burcu

23 Temmuz – 22 Ağustos arasındaki aylar =Aslan Burcu

Haberin Devamı

23 Ağustos – 22 Eylül arasındaki aylar = Başak Burcu

23 Eylül – 22 Ekim arasındaki aylar = Terazi Burcu

23 Ekim – 21 Kasım arasındaki aylar = Akrep Burcu

22 Kasım – 21 Aralık arasındaki aylar =Yay Burcu

22 Aralık – 21 Ocak arasındaki aylar = Oğlak Burcu

Yukarıda da gördüğünüz üzere aylar ve burçların dağılımları bu şekildedir. Yukarıdaki burç haritası üzerinden sizin doğum tarihinize göre burcunuzu öğrenebilirsiniz. Burcunuzu öğrendikten sonra günlük aylık ve yıllık olarak burç yorumunuza ulaşabilirsiniz. Burcunuzla ilgili burç tabirlerini astroloji bilim dalı ile uğraşan insanlar tarafından yorumlama veya tesfir yapılmaktadır. Burç tabirleri yorumlanırken gök yüzünde bulunan 12 adet gök cisminin hareketlerine dikkat edilmektedir. Ayrıca bu gök cisimleri güneş etrafında da hareket etmektedir. Bu hareketleri inceleyerek astroloji bölümü ile uğraşan bilim adamları burç yorumlarını insanlara aktarmaktadır. Burç yorumları hakkında insanlara bilgi vermek için astroloji hakkında çalışan insanlar gazetler ve çeşitli dergilerin belirli bir sayfalarında günlük, aylık ve yıllık olarak burç yorumlarını okuyucularına aktarmaktadır. Ayrıca burç yorumları için bir başka servis ise gelişen teknolojik sistemin bir parçası olan internet portalıdır. İnternet sistemi üzerinde bir çok astrolok tarafından burç yorumları adı altında sayfalar bulunmaktadır. Arama motorunuza Burcunuzun adını yazmanız halinde burç yorumunuzu günlük, aylık veya yıllık olarak öğrenebilirsiniz. Burç yorumlarını gazetelerin internet servisleri üzerinden de çok basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Burcunuz hakkında güncel burç yorumlarına ulaşmak için internet erişimi sağlayarak dakikalar içerisinde burç yorumunuzu öğrenebilirsiniz. Burç yorumunuz hakkında güncel bilgi almak için hemen arama motorunuza burcunuzun adını yazarak arama yapabilir burç yorumunuza ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı