Gazete Vatan Logo

Bu yaz saçlarda topuz ve örgüler moda

Bu yıl saçlarda dağınık örgüleri günlük hayatta daha sık göreceğiz. Bunun yanı sıra özgürce bırakılan uzun saçlar ve dağınık topuzlar da tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Bu yaz saçlarda topuz ve örgüler moda

Wella Professionals davetlisi olarak İstanbul’a gelen dünyaca ünlü saç artisti Patrick Cameron’un ‘tanrıça saçları’ şimdiden 2017 yaz sezonunun trendleri arasında gösteriliyor. Elegan ve feminen izler taşıyan yeni koleksiyonunu özel bir şovla Türk meslektaşlarına tanıtan Patrick Cameron, çabasız güzellik vurgusuyla kadınlığı ve kişisel güzelliği öne çıkaran ilham veren saçların sırrını paylaştı.

Saçlar özgür kalacak

Sokak stilinde veya özel günlerde saçlarda yeni modanın neler olacağını anlatan Cameron, “Bu yıl hafif dokuları, dağınık örgüleri günlük hayatta daha sık göreceğiz. Bunun yanı sıra özgürce bırakılan uzun saçlar ve dağınık topuzlar da trendler arasında olacak” diyor.

Topuza olan ilgi arttı

Son dönemde topuza olan ilginin ise kırmızı halı görünümlerinden dolayı arttığını belirten Cameron, “Genç nesil kırmızı halıda gördüğü saçları talep eder oldu. Dolayısıyla uzun saça ilgi her zaman devam ettikçe ki edecek de, topuz her daim tercih edilecektir. İnce telli saçlarda ek kullanılarak hacimli topuzlar yaratılabilir ya da çok gür saçlar için düşük topuzlar daha doğru bir seçim olabilir”.

Haberin Devamı

Yaz gelinleri sade ve doğal

Yaz gelinleri için de saç tüyoları veren Patrick Cameron, gelinlere zarif ve sade topuzlar öneriyor ve ekliyor; “Gelinin saçı da o güne yakışır şekilde özel ve özenli olmalı. Doğal ve sadelikten yana olan gelinler zarif ve romantik topuzlar tercih edebilir. Uzun saçlarını bohem ve şık dokunuşlarla güzelleştirmek isteyenler ise örgülerle göz alıcı saçlara sahip olabilir. İddialı ve seksi gelinlere tavsiyem de hafif dağınık modeller”.