Gazete Vatan Logo

Bu pankart aday adayının başını yedi

7 Haziran seçimleri için geri sayım devam ederken, milletvekili aday adayları hazırladıkları afişlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Bu pankart aday adayının başını yedi

Genel seçimler öncesi siyaset, milletvekili aday adaylarının ilginç afişleriyle renklendi. Türkiye Konya'da padişah kostümüyle oy isteyen AK Partili'yi konuşurken, İzmir'de CHP'li bir aday adayı da bulutların üzerinden seçmene iktidar mesajı verdi.

"REFERANSIM ALLAH"

Konya'da AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Osman Yavuz'un, Osmanlı padişahlarının başına taktığı börk ve postlu cübbeyi giydiği tanıtım afişi sosyal medyada esprilere neden olurken, AK Parti Malatya'dan milletvekili aday adayı olan Ebuzer Aydın'ın afişine slogan olarak, 'Referansım Allah' diye yazması tepki çekmişti.

BULUTLARIN ÜZERİNE ÇIKTI

Türkiye bu iki aday adayını konuşurken İzmir'de bu kez CHP'den vekillik için yola çıkan Zeynep Tekin'in afişi yüzleri gülümsetti. Afiş fotoğrafında tayyörüyle bulutların üzerinden sol kolunu ve sol işaret parmağını havaya kaldırarak yukarıya doğru bakan Tekin, burada partinin oylarını artırarak iktidara geleceğinin işaretini verdiğini söyledi.

BAŞVURU PARASINI GERİ İSTEDİ

2011 genel seçimlerinde de milletvekili aday adayı olan Tekin, aday gösterilmeyince partinin İzmir İl Başkanlığı'na giderek, başvuru parasını geri istemişti.

Haberin Devamı