Gazete Vatan Logo

Bozburun sevgilinizle romantik bir tatil yapmak için ideal adres...

Bozburun sevgilinizle romantik bir tatil yapmak için ideal adres...

Adını ilk sahibinden alan ve o zamanlar pek de tanınmayan Sabrinas Haus, bugün sahipleri Semra ve Mesut Gümüştaş’ın kaliteli hizmet anlayışı ile kendini özel hissetmek isteyenler için büyük bir incelikle tasarlanmış bir butik otel.

Marmaris’ten yola çıkıp harika doğa manzaraları eşliğinde geçilen karayolu ile Bozburuna’a ulaşıyorum. Küçük bir sahil kasabası olan Bozburun’da ilkokulun önünde deniz kıyısında taksiden indiğimde sahilde Sabrinas Haus’a ait bir tekne beni bekliyor. Çünkü Sabrinas Haus’a ulaşmanın en kısa ve keyifli yolu bu. Tekneye bindikten sonda kasabadan uzaklaşırken zaten fazla uzakta olmayan Sabrinas Haus’a heyecanla yaklaşıyorum. İskelede beni otelin halkla ilişkiler sorumlusu karşılıyor. Biraz erken gittiğim için odam henüz hazır değil ama cafedeki ikramlar ve sohbet odamın hazırlanış sürecini uzatmayı bile isteyeceğim kadar keyifli. Odalar muhteşem, detaylı anlatmayacağım için web’den bakın lütfen. Her birine bir çiçek adı verilmiş olan odaları gezdikçe hayran kalıyor insan. Sabrinas Haus tüm ince detaylara kadar gerçekten “butik” bir fikrin ürünü.

Haberin Devamı

Odaları gezerken öğrendiğime göre dekorasyonla ilgilenen Semra Hanım’ın bugünkü Sabrinas Haus’a katkısı çok büyük. Mesut Bey’in vizyonu ile birleşince ortaya böylesine ideal bir otel çıkmış...

Odadan çıkınca bir dakikada plajda oluyorsunuz

Sabrinas Haus 15 odadan oluşan bir otel ve büyük bir alana yayılmış da değil. Arazinin verimli kullanımına iyi bir örnek. En uzak odadan bile otelin plajına 1 dakika içinde ulaşabilirsiniz. Odanızdan denizi görmek isterseniz uzandığınız yataktan kalkmanıza gerek yok. Başınızın altındaki yastığın üstüne bir yastık daha koyun Bozburun’un mavi sulara dalıp gidin. Daha önce 18 olan oda sayısı da zaten bu ve bunun gibi nedenlerle 15’e indirilmiş. Eğer ‘Ben zor beğenirim, en küçük detaya kadar incelerim, her şey mükemmel olmalı’ diyorsanız işte o zaman burası tam size göre. Plajda gün boyunca dinlenebilir, kitabınızı sakin bir ortamda keyifle okuyabilir, güneşlenebilir ve bunları yaparken plajda bulunan bardaki frozen meyve sularından yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Lacivert bir denize bakarak masaj keyfi

Gün içerisinde yüzmek ve diğer aktivitelerin yanı sıra odanızdaki yatağın dışında Bozburun’un lacivert denizine bakarak uzanabileceğiniz ve her yeri kuşbakışı gören bir başka yatak daha var. Sadece randevu almanız yeterli masaj odasından. Siz denizi seyrederken bedeninizin rahatlayacağı bu keyfi asla kaçırmamalısınız.
Eğer gezmek istiyoruz derseniz yine önceden bildirmeniz koşulu ile size özel olmak üzere sizin için bir tekne organize edilerek Symi gezisi organize ediliyor. Akşam güneşin batışını plajda bulunan Gazebo’nun cam göbeği rengindeki rahat yastıklarına uzanarak izleyin. Akşam Sabrinas Haus’un havuzu içindeki mavi ışıklar yanmış, denizin içi de su altındaki ışıklarla aydınlatılmış. Hazırlanan yemek masalarındaki lambaların sarı ışıkları ve gökyüzünde gece mavisinin altında mükemmel bir yemek yiyebilirsiniz.