Gazete Vatan Logo

Boğaziçi Köprüsü'nde şüpheli araç paniği!

Boğaziçi Köprüsü'nde "şüpheli araç" paniği yaşandı. Köprüde trafik çift taraflı ulaşıma açıldı. Arama yapan bomba imha ekiplerinden sonra sivil polisler aracın etrafında gerekli kontrolleri yaptı. Şoför yakıtı bittiği için köprüde kaldığını söyledi. Polis otomobilin sahibini arıyor.

Boğaziçi Köprüsü'nde şüpheli araç paniği!

Boğaziçi Köprüsü'nde trafik çift taraflı durduruldu. Trafiğin köprü üstündeki sahipsiz bir araçtan kaynaklandığı ifade edildi. Şüpheli araç bomba imha ekipleri tarafından inceledi. Aracın Tekirdağ plakalı olduğu belirtildi.

Bomba imha uzmanları çalışma yaparken iki patlama sesi duyuldu. Patlama seslerinin fünye ile kontrollü patlatmadan kaynaklandığı belirtildi. Önce bajaga konulşan fünye ile bir kontrollü patlama yapıldı. 2'inci fünye motorun bulunduğu ön tarafta patlatıldı. Ardından sivil polisler araç etrafında kontrollerini gerçekleştirdi. Ardından Boğaziçi Köprüsü'nde trafik çift taraflı olarak ulaşıma açıldı.

Aracın yakıtının bittiği ve bu nedenle şoförü tarafından şeritte bırakıldığı bilgisi geldi.

YÜREKLERİ AĞIZA GETİREN SÜRÜCÜ ORTADA YOK
BOĞAZİÇİ Köprüsü üzerinde benzini biten aracını terkeden sürücü hala ortada yok. Köprünün kameralarından 59 ZZ 897 plakalı otomobilin sürücüsünün flaşörlerini yaktıktan sonra bir başka otomobile binip uzaklaştığı görülüyor. Polis otomobilin sahibini arıyor.

Haberin Devamı