Gazete Vatan Logo

Boğaz'ın beachleri Bodrum'u aratmıyor!

Boğaz'ın beachleri Bodrum'u aratmıyor!

Tatil beldelerine gidip kızgın kumlardan serin sulara atlayacak imkanınız yoksa İstanbul'un beach kulüplerinde deniz keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Kaliteli hizmetleri, şık konseptleriyle İstanbul'un plajları Bodrum’a rakip oluyor...

Club Sedef

İstanbul’un dibinde ıssız ada

Haftaiçi giriş ücreti: 30 TL

Haftasonu giriş ücreti: 50 TL

Sedef Adası'nda bulunan Club Sedef, yazın keyfini İstanbul’da sürmek isteyenleri doğal güzellikleri, masmavi denizi, sakin ama bir o kadar eğlenceli atmosferiyle karşılıyor. Club Sedef, Akdeniz mutfağının birbirinden lezzetli tatlarını sunan restoranı, geniş kapasiteli Beach Club’ıyla şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenleri bekliyor. Plajda gün boyu yemek servisi veriliyor.

Yada Beach

Hem eğlenin hem de denizin keyfini çıkarın

Haftaiçi giriş fiyatı: 60 TL

Haftasonu giriş fiyatı 90 TL

Solar Beach

Şehrin en uzun kumsalı burada

Haftaiçi giriş ücreti: 25 TL

Haftasonu giriş ücreti: 45 TL

Solar Beach; tatil, deniz, güneş ve sporu aynı çatı altında sunuyor. Bir kilometreyi aşan mükemmel kumsalı, 2 bin kişilik plajı, restoranları, barları, su sporları, extreme sport merkezi ve birbirinden eşsiz partileri ile İstanbullu'lara konforlu bir yaz tatili yaşatmayı vadediyor. Solar Beach’te düzenlenen etkinlikler kentten uzaklaşmak isteyenler için ideal bir şehir içi tatil fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Tarabya plajı

Zeki Müren'in en sevdiği plaj

Hafta içi giriş ücreti 75 TL / Haftasonu giriş ücreti 100 TL

Geçmişte birçok ünlü ismi ağırlayan, Boğaz'ın vazgeçilmez adresi olan Tarabya Plajı, Big Chef's yorumuyla İstanbullu'ların hizmetine yeniden açıldı. Boğaz’ın en güzel koyundaki plajda zengin bir mönüye sahip restoran, ücretsiz plaj havlusu, duş alanı ve soyunma odası gibi hizmetler var. Günün ilerleyen saatlerinde ise lounge ve chill-out tarzı müziklerle keyifli dakikalar vaadediyor.

Suada

Haftaiçi giriş ücreti: 90 TL

Haftasonu giriş ücreti: 110 TL

Deniz suyu ile havuz keyfi

İstanbul'un merkezinde, iki kıtanın arasında, Boğaz'ın ortasında muhteşem manzarasıyla günübirlik tatil keyfi sunan Suada Club, Galatasaray Adası; yazın tatile gidemeyenler için alternatif bir kaçış noktası. Deniz suyu kullanılan olimpik havuzunda bronzlaşıp keyif yapabilmek mümkün. Gündüz İstanbul kargaşasından uzaklaşırken gece birbirinden eğlenceli partilere katılabilirsiniz. Arıtılmış deniz suyuyla doldurulmuş havuzu 09:00 - 19:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Haberin Devamı