Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanında Ateş'in hayatı tehlikede!

Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanında olaylar şiddetleniyor. Ateş Cahit'e yumruk attığı için Cahit Ateş'i hapse attırmaya karar veriyor. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Ateş'in hapse girmemesi için tek bir yol vardır... Bodrum Masalı bu akşam Kanal D'de...

Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanında Ateş'in hayatı tehlikede!

Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen Bodrum Masalı 9. bölümüyle de bomba gibi geliyor. Alara Ateş'ten ayrılarak hapse girmesini önlemeye çalışıyor. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Cahit oteli yıktırmaya karar veriyor. Tüm bu gelişmeler ve sonucunda yaşanacaklar Bodrum Masalı'nın bu akşam ki bölümünde....
Yapımcılığını TMC yapım'ın üstlendiği Bodrum Masalı dizisinin başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan çiçek Deniz, Toprak Sağlam, Serhan Onat, Bora Cengiz, Ezgi Şenler, Serel Yereli, Zehra Yılmaz yer alıyor. Bodrum Masalı Perşembe akşamları saat 20:00'de ekranlarda oluyor.
BODRUM MASALI 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI GENEL HİKAYE

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.
Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.
BODRUM MASALI 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ateş yıllar önceki Yıldız ile Faryalı ilişkisini öğrendikten sonra çok sinirlenir, babasıyla arasını düzeltmeye, onun eve dönmesi için çalışmaya karar verir. Evren ile Gözde’nin sevgili olduğunu gören Aslı ise, bunu Ateş’e anlatıp anlatmama konusunda tereddüttedir. Gönenç, Gözde’nin gizli sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya başlar.

Tedavi için Bodrum’a gelen İpek ve Kelebek’in daha ilk andan çok iyi anlaşması Su’nun dikkatini çeker. Cenk’in ise Su’ya kendini affettirmek için çok büyük bir teklifi vardır. Aslı ve Yiğit yemeğe çıkarlar. Alara, Uzay’ın kendisi için hazırladığı büyük partiye katılmaktan son anda vazgeçip Ateş’le kalınca Uzay’ın intikamı büyük olur. Ateş bunun üzerine Alara ile ilişkisini tehlikeye atmayı bile göze alır.