Gazete Vatan Logo

Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İlk fragman geldi!

Marvel'ın Yenilmezler (Avengers) ekibinin yetenekli casusu Natasha Romanoff, nam-ı diğer Black Widow'un (Kara Dul) solo filminin fragmanı merak ediliyordu. Güzel oyuncu Scarlett Johansson’un başrolünü üstlendiği Black Widow (Kara Dul) filminden ilk fragman paylaşıldı. Scarlett Johansson başrolde olduğu film 1 Mayıs 2020'de seyirciyle buluşacak. Peki, Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İlk fragman geldi!

Marvel Sinematik Evreni'nin 4. evresinin açılışını yapması beklenen Black Widow (Kara Dul) filmin ilk fragman sonunda paylaşıldı. Avengers serisinde olduğu gibi Black Widow rolünde güzel oyuncu Scarlett Johansson’u izleyeceğiz.

Avengers Endgame filminde Black Widow, Ruh Taşı’nı alırken, kendini feda etmiş ve ölmüştü. 2020 yılında vizyona girecek yeni filmde ise, karakter yeniden hayata geri dönmüyor. Onun yerine hikâye geçmişe gidiyor.

Scarlett Johansson filmle ilgili “Bu film bir aile filmi, kendini affetmekle ilgili.” Açıklaması yapmıştı.

Marvel Sinematik Evreni’nde canlandırdığı karaktere filmde de hayat verecek Scarlett Johansson’ı başrolünde izleyeceğimiz ilk solo Black Widow filminin yönetmen koltuğunda son olarak en son Berlin Syndrome filmine imza atan Cate Shortland yer alıyor.

Black Widow (Kara Dul) filminin oyuncu kadrosu

David Harbour, Florence Pugh ve Rachel Weisz gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Sır gibi saklanan filmle ilgili bilinen tek şey, filmin hikayesinin Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War arasında geçeceği.

Haberin Devamı

Black Widow’un vizyon tarihi, 1 Mayıs 2020 olarak duyuruldu.