Gazete Vatan Logo

İki ilimizden daha acı haber! Çok sayıda ölü var

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Muğla'da ise elektrik direğine çarparak takla atan otomobilde aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

İki ilimizden daha acı haber! Çok sayıda ölü var

Kaza, bugün öğle saatlerinde Birecik- Nizip karayolunun 10uncu kilometresinde meydana geldi. Sürücülerinin ismi ve plakaları henüz belirlenemeyen hafif ticari araç ile otomobil, kafa kafaya çarpıştıktan sonra şarampole devrildi. Hurdaya dönen araçlardaki 1'i kadın, 4 kişi olay yerinde yaşamlarını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık, kurtarma ve güvenlik görevlisi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere taşınırken, ölenlerin cesetleri ise kimlik ve otopsi için morga götürüldü.

OTOMOBİL DİREĞE ÇARPTI: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, elektrik direğine çarparak takla atan otomobilde aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.
Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında, Milas- Selimiye Karayolu'nda meydana geldi. Sürücü 47 yaşındaki Hayati Gezer'in direksiyon kontrolünü yitirdiği 48 U 6400 plakalı otomobil, yol kenarında bulunan elektrik direğine çarpıp takla attı. Kazada sürücü Hayati Gezer'in eşi 39 yaşındaki Ayşen ile annesi 75 yaşındaki Şerife Gezer öldü, kendisi ile babası 78 yaşındaki Mehmet Gezer ile babasıyla aynı adı taşıyan oğlu 16 yaşındaki Mehmet Gezer yaralandı.
Yaralılar, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Bodrum ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Serhat Dalmış (27) idaresindeki 48 BJ 963 plakalı otomobil, Torba Mahallesi Demirbükü mevkisinde yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.

Kazada, sürücü Dalmış ile beraberindeki Anıl Berke Ateş (19) olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilden düşerek yaklaşık 40 metre sürüklendiği öğrenilen Azerbaycan uyruklu Gülmina İbrahimova (27) ise ağır yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan İbrahimova'nın, hayati tehlikesi devam ediyor.

Dalmış ve Ateş'in cenazeleri, savcı ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Haberin Devamı