Gazete Vatan Logo

Biracılar yaşadı Oktoberfest İstanbul'da

Dünyaca ünlü festivallerden Oktoberfest bugünden itibaren İstanbul'a da taşınıyor

Dünyaca ünlü festivallerden Oktoberfest bugünden itibaren İstanbul'a da taşınıyor. 3 Ekim'de Golden Tulip Eresin Topkapı'da gerçekleştirilecek Oktoberfest'e bu yıl Avusturya'nın ünlü müzik grubu Lahner Dorfmusikanten ve dans grubu Ehnvalder Trachten katılıyor. Almanya'da bira ile özdeşleştirilen bir festival olan Oktoberfest'in sponsoru Beck's. Katılımcılar, Alman sosisi ile Bavyera çiftlik peynirinin yanı sıra, Bavyera ciğer çorbası ile "Schnitzel", kızarmış "Leberkase", kırmızı şaraplı dana "Gulaş" gibi lezzetleri de tatma şansı bulacak.

Tel: (0212) 631 12 12

Konser: Larry Coryell Babylon'da
Caz Yeşili konserleri kapsamında Babylon'da bu gece ve yarın caz-rock füzyonunun ilk gitaristlerinden biri, Larry Coryell sahne alacak. 21.30'da başlayacak konserlerin biletleri, ayakta 28, masada 39 milyon lira. Babylon Tel: (0212 243 45 27) ve Biletix Tel: (0216 556 98 00) gişelerinden temin edebilirsiniz. BABYLON: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Beyoğlu

Panayır: Tiyatroseverler yarın Kadıköy'e
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2004-2005 Tiyatro Sezonunu yarın Kadıköy İskele Meydanı'nda açıyor. ".. ve Perde Tiyatro Panayırı" başlığıyla yapılacak etkinlikte eskiz, fotoğraf, maket, resim sergileri yara sıra konser, performans gösterileri, animasyonlar, söyleşiler, kitap standları ve barkovizyon gösterileri yer alacak. Söyleşilere Savaş Dinçel, Bennu Yıldırımlar, Şebnem Köstem, Hüseyin Köroğlu, Levent Üzümcü ve Nejat Birecik katılacak. Yarın saat 12.00-19.00 arası gerçekleştirilecek etkinlik ücretsiz izlenebilecek.

Haberin Devamı