Gazete Vatan Logo

Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bugün bu akşam (14 Ocak) Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm yayınlanacak mı? ATV yayın akışı

Bugün Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde Yılmaz'ın ölümünün ardından Züleyha konakta Hünkar Yaman'ın yerine geçmiş, cenaze namazında gözyaşları sel olup akarken, özellikle Züleyha ve Fekeli, kalplerinin bir parçasını da o mezara gömmüşlerdi. Dizisinin hayranları merak içinde yeni bölümü beklerken, dizinin yeni bölüm fragmanın yayınlanmaması Bir Zamanlar Çukurova var mı, sorularının sorulmasına neden oldu. İşte 14 Ocak ATV yayın akışı…

Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bugün bu akşam (14 Ocak) Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm yayınlanacak mı? ATV yayın akışı

Bir Zamanlar Çukurova heyecanlı bölümün ardından merakla bekleniyordu. 80. bölüm fragmanının yayınlanması Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünün akıbetinin merak edilmesine, bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı, sorularının sorulmasına neden oldu. ATV 14 Ocak yayın akışından dizinin olup olmaması sorgulanıyor. İşte detaylar…

Bugün Bir Zamanlar Çukurova var mı?

ATV 14 Ocak yayın akışına göre Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü bu hafta ekranlara gelmeyecek. Dizi yerine Fenerbahçe-Kasımpaşa kupa maçı yayınlanacak.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm yayınlanacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü 21 Ocak 2021 tarihinde ATV ekranlarında olacak.

14 OCAK ATV YAYIN AKIŞI

08.00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

19.45 Kupa Günlüğü

20.45 Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı

22.45 Maraşlı Tekrar

02.00 Hercai

05.00 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Bir Zamanlar Çukurova son bölümün özeti

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, bir trafik kazası ile hüzünlü bir ayrılığa sahne oldu!

Haberin Devamı

Tam da Çukurova'ya barış gelmişken, sevenler sevdiklerine kavuşmuş, kaderin oyunu ile bu hikayeye dahil olanlar, saygıyla kendi kaderlerine dönmüşken, evladının hastaneye götürüldüğünü duyan Yılmaz, oraya yetişmeye çalışırken uçurumdan yuvarlandı!

Can düşmanı Demir, hayatını tehlikeye atarak Yılmaz'ı kurtardı, hastaneye de yetiştirdi. Tüm Çukurova iyileşmesi için dualar etti, Yılmaz tüm sevdikleri ile de tüm düşmanları ile de helalleşti. Adeta Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha aşkı ile yaşananların ardından bembeyaz bir sayfa açıldı! Ama kader, bir kez daha ayrılık kartını çıkardı!

Yılmaz, son nefesini sevdiği kadınla, ömrünü adadığı aşkla verdi! Züleyha tam da kavuştuk derken Yılmaz'ı kaybetti! Kimsenin birbirini teselli edecek sözü kalmamıştır! Demir, Züleyha'yı ayakta tutmaya çalışıp, Çocukları için güçlü olmasını sağlamak için çabalayacaktır. Demir de üzgündür. Ama neyse ki ölmeden önce Yılmaz'la helalleşmiştir.

Haberin Devamı

Yıllar önce hem eşini hem evlatlarını kaybeden Fekeli, kısa süre içinde yeniden aynı acılarla sınanmaktadır. Kimsenin onu teselli etmeye gücü yetmez. Yılmaz'ın cenazesini Fikret üstlenir, her şeye o sahip çıkar!

Züleyha da, Müjgan da evlatlarıyla cenazenin başında yer alacaktır. Tüm olan bitene Behice bile üzülmüş gibi yapar ama ona pek inanan da yoktur. Cenaze namazında gözyaşları sel olup akarken, özellikle Züleyha ve Fekeli, kalplerinin bir parçasını da o mezara gömerler.

Yılmaz'ın cenazesi, duası, mevlidi ile Fekeli adına Fikret uğraşırken, Adana'da bambaşka şeyler de olacaktır. Gaffur, artık Almanya işinin sonuna gelmiştir. Gitmek için her şeyi hazırlar, hatta Demir ile bile işleri yoluna koyar.

Bu arada, Adana'ya gelen Ümit, otomobili arızalanınca Demir ile tanışacaktır.