Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 94. bölümünde Arnav ile Sheetle arasında ne var?

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk 94. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde Khushi, Arnav ile Sheetle arasındaki alakayı çözebilecek mi? Bir Garip Aşk bu akşam...

Bir Garip Aşk 94. bölümünde Arnav ile Sheetle arasında ne var?

Bir Garip Aşk'ın 94. bölümünde heyecan hız kesmiyor. Sheetle adındaki esrarengişz kadın kim? Oğlunun adı neden Aarav? Bu durumdan şüphelenen Khushi olayı çözmeye çalışır, peki başarabilecek mi? Tüm gelişmeler bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak.

BİR GARİP AŞK 94. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 94. BÖLÜM ÖZETİ

KHUSHİ, ARNAV VE SHEETLE ARASINDAKİ BAĞI MERAK EDİYOR

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam Aarav’ı son anda kurtaran Khushi o ve Arnav arasındaki benzerliğin sebebini merak etmektedir. Ancak asıl merak ettiği soru Sheetle’ın kim olduğudur.

Aarav’ı bir türlü aklından çıkaramayan Khushi, Arnav’a ondan bahseder. Ertesi gün Khushi, Nanda ile birlikte alışveriş yaparken küçük bir çocuğun kaçırılmaya çalışıldığını görünce kötü adamlara engel olur. Kaçırılmak istenen çocuk Aarav’dan başkası değildir ancak Sheetle tarafından yanlış anlaşılan Khushi suçlu durumuna düşer. Arnav’ın orada bulunması Khushi ve Sheetle’ın arasındaki sürtüşmeyi tatlıya bağlar. Ancak Khushi, Sheetle ve Arnav’ın birbirini nereden tanıdıklarını merak etmektedir. Khushi ikili hakkındaki gerçekleri öğrenebilecek mi?

Haberin Devamı

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.