Gazete Vatan Logo

Binali Yıldırım'ın acı günü

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın vefat eden halası Zülbiye Kılavuzoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Zülbiye Kılavuzoğlu (87) için Büyük Piyalepaşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Binali Yıldırım ve yakınlarının yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, İstanbul Valisi Vasip Şahin, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile çok sayıda kişi katıldı.

Oldukça üzgün olduğu gözlenen Binali Yıldırım, cuma namazının ardından yapılan cenaze töreninde halasının tabutunu musalla taşından alarak cenaze aracına kadar omzunda taşıdı. Kendisine başsağlığı dileyen vatandaşlarla tokalaşan Binali Yıldırım, daha sonra beraberindekilerle Feriköy Mezarlığı'na gitti. Zülbiye Kılavuzoğlu'nun naaşı dualar eşliğinde aile kabristanına defnedildi.