Gazete Vatan Logo

iPhone'da silinen mesajlar geri getiriliyor! TikTok fenomeni adım adım anlattı

Telefon kullanıcısı milyonları ilgilendiren detay! iPhone'da silinen mesajları geri getirmenin yolu ortaya çıktı. Sosyal medyada izlenme rekorları kıran video, iMessage üzerinden riskli bir mesaj gönderirken iki kez düşünmenize neden olabilir.

iPhone'da silinen mesajlar geri getiriliyor! TikTok fenomeni adım adım anlattı

Telefonunu eline aldığında silinmiş bir mesaj görmek birçok kullanıcı için sinir bozucu olabilir. Ancak mesaj gönderip anında pişman olan ve mesajları silme özelliğine güvenen kullanıcılar İPhone'da çıkan gizli bir hile nedeni ile artık çok daha dikkatli olmak zorunda.

3 MİLYON KİŞİ İZLEDİ: BU HİLE İLİŞKİ BİTİRİR

Hürriyet'in aktardığı habere göre; ABD'li TikTok kullanıcısı @kaansanity, iPhone kullanıcılarının silinen mesajlarını birkaç tıklama ile kurtarabileceği bilinmeyen bir özelliği takipçileri ile paylaştı.

TikTok'ta 3 milyon kişinin izlediği video sosyal medyada adeta fırtına estirdi. Birçok kullanıcı bu özelliğin ilişkileri bitirebilecek bir potansiyele sahip olduğunu iddia etti.

ADIM ADIM ANLATTI

iPhone'larda az bilinen özellikleri ve ipuçlarını paylaşması ile tanınan TikTok kullanıcısı bu özelliğinde çoğu kişi tarafından bilinmediğine dikkat çekerek "Birinin size gönderdiği metin mesajlarını silmiş olması önemli değil, onları hala görebilirsiniz." diyerek atılması gerekenb adımları şöyle anlattı;

Haberin Devamı
  • Telefonunuzdan Ayarlar'a ardından da Icloud'a girin
  • Tümünü göster seçeneğinden Mesajlar sekmesine girin
  • Depolamayı Yönet seçeneğinden Popüler Yazışmalar'ı seçin
  • Mesajlaşmaya tıklayın, şimdi silinen mesajları görebilirsiniz.