Gazete Vatan Logo

Beyaz Show'un yeni sezonu başlıyor!

Beyaz Show fenomenlerini sevindirecek haber geldi. Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show'un yayın tarihi ve program konukları açıklandı. İşte Beyaz Show yeni sezon detayları...

Beyaz Show'un yeni sezonu başlıyor!

Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla Cuma günleri izleyenleri ekran başına kilitleyen Beyaz Show'un merakla beklenen yeni sezon tarihi duyuruldu. 18 Kasım Cuma günü ekranlara gelecek olan Beyaz Show'da çok özel konuklar da olacak. Beyaz Show 20. yılına özel programlarıyla yayınlanacak.

Beyaz Show’un yeni sezon tarihi belli oldu

Beyaz Show’un Kanal D’deki yeni sezon yayın tarihi belli oldu.

Bu sezonda bir format değişikliğine giderek programı sınırların dışına taşıma kararı alan Beyazıt Öztürk ve ekibi yeni sezonun ilk Beyaz Show’unda Berlin’den ekranlarımıza konuk olacak.

Beyaz Show’un Berlin’deki konukları ise Cem Yılmaz’ın yapımcılığını üstlendiği Deli Aşk filmine konuk oyuncu olarak dahil olan Hakan Altun, Nejat İşler ile birlikte rol aldıkları ve sinemadaki ilk başrolü olan İkimizin Yerine filminin Çiçek’i Serenay Sarıkaya, Mış Mış şarkısı ile dillerden düşmeyen Simge Sağın, Beyazıt Öztürk ile düet yaptığı Bağdat şarkısı ile dikkatleri üzerinde çeken Ayla Çelik, Günah Benim şarkısıyla listelerde hızla yükselen Eypio, Geniş Aile: Her Türlü’nün güzel oyuncusu Özge Ulusoy ve Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasından tanıdığımız Esra ile Sabit.
Beyaz Show 18 Kasım’da kendi gününde saat 23.30’da Kanal D’de!

Haberin Devamı

BEYAZ SHOW DÜNYAYI GEZECEK!

Aylardır titiz bir çalışmayla, yepyeni projesini hayata geçirmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk’ün Aralık’a kadarki programı da belli oldu!

Kanal D’nin fenomen programı Beyaz Show, eşi benzeri görülmemiş bir formatla yeni sezona merhaba diyecek.

Yıllardır her hafta Cuma günleri seyircisini stüdyosunda ağırlayan Beyazıt Öztürk, bundan böyle konukları ile birlikte Türkiye ve Avrupa’daki farklı mekanlarda sevenleri ile buluşacak.

Kasım ayında Türkiye’nin kanalı Kanal D’de ekrana gelecek olan Beyaz Show’un çekim takvimi ise şöyle;

3 Ekim: Hannover

7 Ekim: Azerbaycan

14 Ekim: Düsseldorf

15 Ekim: Viyana

21 Ekim: Antwerp

23 Ekim: Berlin

29 Ekim: Melbourne

30 Ekim: Sidney

9 Aralık: Zürih

11 Aralık: Stuttgart