Gazete Vatan Logo
Magazin Beyaz Geceler dizisinde şok karar!

Beyaz Geceler dizisinde şok karar!

İlk etapta Kadir Doğulu ve Gökçe Bahadır ile başrolleri için anlaşılan Beyaz Geceler'de başarılı oyuncu Gökçe Bahadır ayrıldı mı? Merakla beklenen Beyaz Geceler'de neler yaşanacak? İşte Beyaz Geceler dizisinin detayları...

Beyaz Geceler dizisinde şok karar!

Fox Tv ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmayı planlayan Beyaz Geceler'de başrol için düşünülen Gökçe Bahadır dizi kadrosunda çıkartıldı mı? Beyaz Geceler dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Beyaz Geceler'in konusu ne? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Beyaz Geceler dizisinin tüm ayrıntıları...

İlk etapta Kadir Doğulu'nun partneri olarak düşünülen Gökçe Bahadır daha sonra dizi kadrosundan çıkartılmıştı!

Fox Tv ekranlarında gösterime girecek olan Beyaz Geceler dizisi iddialı senaryosu ve oyuncu kadrosu ile şimdiden kendinden söz ettirmeye başladı. Yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yapacağı Beyaz Geceler dizisinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu olacak. Yapımcılığını Ay Yapım yapacağı dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu.

BEYAZ GECELER DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Heyecanla beklenen Beyaz Geceler Dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Dizinin bir aksilik olmazsa Eylül ayında ilk bölümü ile izleyicilerle buluşması bekleniyor.

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Haberin Devamı

1982 Mersin doğumlu olan oyuncu Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu2nun kardeşidir. Oyunculuğa ilke defa Star Tv’de yayınlanan Küçük sırlar dizisi ile atmıştır. Daha sonra Hande Yener’in Romeo klibinde oynayan yakışıklı oyuncu sırası ile Pis Yedili, Fatih Harbiye, Sevdam Alabora ve son olarak Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizilerinde rol almıştır. Yakışıklı oyuncu aynı zamanda Kara Sevda dizisinin güzel oyuncusu Neslihan Atagül ile nişanlıdır. 2016 yazında evleneceklerdir.

Dizide oynayacak diğer oyuncular şuan için tam netlik kazanmış değil. Şuan için Mehmet Kurtuluş ile görüşmelerin sürdüğü ancak başarılı oyuncunun şuan yurt dışında bir proje için anlaştığı gelen haberler arasında. Yine dizinin yönetmeni ve bazı oyuncularla görüşmeler devam etmekte. Yönetmen için Çağrı Vila Lostuvalı ile görüşmelerin sürdüğü biliniyor. Ancak kadro ve oyuncular kazanmadı. Kadro kesinleştikçe buradan paylaşılacaktır.