Gazete Vatan Logo

Berkin'i kaybettik!

İstanbul Okmeydanı'nda Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almak için evden çıktığı sırada polisin attığı gaz fişeği ile başından vurulan Berkin Elvan 15 yaşında hayata gözlerini yumdu. Annesi, Berkin'in ardından; "Bu acıya ben nasıl dayanırım Berkin" dedi. Hastaneye giden gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

Berkin'i kaybettik!

Berkin Elvan bu sabah saat 07.00'de yaşamını yitirdi... İstanbul Okmeydanı'nda Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almak için evden çıktığı sırada başından polisin attığı gaz fişeği ile vurulan Berkin Elvan'ın vefatını ailesi duyurdu. Ailenin Twitter'dan yaptığı açıklamada komada 269 gün geçiren ve 15. yaşına giren Elvan'ın sabah saat 07.00'da yaşama veda ettiği belirtildi.



CENAZE YARIN

Berkin için yarın saat 12.00'de Okmeydanı Cemevi'nde dini tören yapılacak. Yarın 15.00'te de Şişli Meydan'dan Feriköy Mezarlığı'na yürünerek, Berkin son yolculuğuna uğurlanacak.



Gezi Parkı olayları sırasında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın annesi, Berkin Elvan'ın annesini ziyaret etti.






KAYBEDİLEN 8. CAN

Gezi eylemleri sırasında Ali İsmail Korkmaz, Ethem Sarısülük, Abdullah Cömert, Mehmet Ayvalıtaş, Ahmet Atakan, Medeni Yıldırım ve polis memuru Mustafa Sarı yaşamını yitirmişti.