Gazete Vatan Logo
Magazin Benimsin 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Benimsin 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Benimsin 42. bölüm ile ekrana kilitlemeyi başardı. Sevilen dizi Benimsin 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Benimsin 43 yeni bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar...

Benimsin 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Kanal 7 ekranlarında yer olan dizi Benimsin 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, Ramazan ayı boyunca her gün 21.45’de Kanal 7’de.

Benimsin’de geçtiğimiz bölüm, Rehan Khan’ın Usman Bey’in vasiyetini incelemesi sonucu ortaya çıkan gerçekler Zain ve Aaliya’nın boşanma başvurusunu geçersiz kılar. Barakat Royal’in yarısından fazla hissesine sahip olduğu için yönetimde söz sahibi olan Aaliya artık Zain’in en büyük rakibidir.

BENİMSİN 43. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Benimsin’de dün, her fırsatta Zain ve Aaliya’nın boşanmasını gündeme getiren Suraiyya yine bir fırsatını bularak Aaliya’yı üzmeyi başarır. Yönetim kuruluna sundukları projenin ardından birlikte çalışmaları istenen Zain ve Aaliya baş başa kaldıklarında evliliklerini gözden geçirirler ancak Zain’in geri adım atmaya niyeti yoktur.

42. BÖLÜM

Barakat Royal’de düzenlenen doğum günü partisine katılan Zain, Fahad ve Shazia partiyi organize eden kişinin ünlü bir eroin kaçakçısı olduğunu ve partideki kalabalıktan yararlanarak satış yaptığını Aaliya’nın dikkati sayesinde fark ederler. Elindeki pasta ve çiçeklerle yönetim kurulunun toplantı odasında gelen Suraiyya, Aaliya ve Zain’in boşanmasını kutlamak istediğini söyleyince Aaliya büyük bir üzüntü yaşar. Diğer yandan Aaliya ve Zain uzun zamandan beri üzerinde çalıştıkları projelerini yönetim kuruluna sunarlar. Her iki proje de oldukça beğenilir ve kurul onların projeyi birlikte geliştirmelerine karar verir. İkili baş başa kaldıklarında Zain, Aaliya’dan kendisini boşamasını ister. Ancak Aaliya bu teklifi reddeder.

Haberin Devamı

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, Ramazan ayı boyunca her gün 21.50’de Kanal 7’de.

BENİMSİN TANITIM

Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir Garip Aşk dizisinin ardından şimdi de yine çok konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Bollywood’un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.
BENİMSİN KONUSU
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra’da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği rahatlık ile zamanının büyük bir kısmını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. Çünkü o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği kişinin dünyada henüz var olmadığını düşünür.

Haberin Devamı