Gazete Vatan Logo

Bayramda Osmangazi köprüsü ücretsiz mi 2020? Kurban Bayramında ücretsiz köprüler ve otoyollar hangileri?

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, şehir dışına çıkıyor ya da sevdiklerini ziyaret etmek için şehir içi ulaşımı kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Kurban Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan geçişler ile belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz oldu. Peki, Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi? Bayramda hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz?

Bayramda Osmangazi köprüsü ücretsiz mi 2020? Kurban Bayramında ücretsiz köprüler ve otoyollar hangileri?

Kurban Bayramı tatili nedeniyle 30 Temmuz Perşembe günü saat 00.00'dan başlayarak 4 Ağustos Salı günü saat 07.00'a kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmayacak. Peki, Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi?

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla; Kurban Bayramı nedeniyle, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçişler, 30 Temmuz Perşembe günü gece yarısından, 4 Ağustos Salı günü saat 07.00’ye kadar ücretsiz olacak.

BAYRAMDA ÜCRETSİZ KÖPRÜLER VE OTOYOLLAR HANGİLERİ?

Özel sektörün işlettiği Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli, Kuzey Marmara otoyolu ve Gebze Orhangazi İzmir otoyolu gibi projeler ve bunlara ait bağlantı yollarının ücretleri ödenmeye devam edecek.

Haberin Devamı