Gazete Vatan Logo

Başbakanlık Kupası Kemer Country Club'da sahibini buluyor!

2015 yılının en prestijli binicilik yarışmaları arasında yer alan ve bu hafta sonu koşulacak olan Başbakanlık Kupası'na Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliği yapıyor.

Başbakanlık Kupası Kemer Country Club'da sahibini buluyor!

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından her yıl Özel Ünvan Yarışmaları adı altında proglamlanan ve Kemerburgaz'daki Kemer Country Club’da bugün ve yarın gerçekleşecek olan Başbakanlık Kupası yarışmaları kapsamında iki gün boyunca sekiz yarışma koşulacak.

Türkiyenin farklı bölgelerinden en iyi binicilerin kıyasıya yarışacağı Başbakanlık Engel Atlama Yarışları Kemer Country Club ev sahipliğinde izleyicilere ücretsiz yarışma heyecanını yaşatacak. Bugün saat 10.00’da başlayacak yarışlara İzmir, Ankara, Adana, İstanbul, Bursa, gibi bölgelerden yaklaşık 120 atın katılması bekleniyor.

Yarışmalarda biniciler ve davetliler aynı zamanda Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yer alan Borusan Oto İstinye Jaguar standında Jaguar modellerini inceleme ve sürüş performansını deneyimleme imkanı bulacak.

Grup Florence Nightingale Hastaneleri de spora verdiği sağlık desteği ile organizasyondaki yerini alıyor olacak. Türkiye merkezli başlattığı hava ambulansı hizmetinde edindiği 23 yıllık tecrübeyi dünya genelinde hizmet etmek amacıyla kullanan S.O.S Air ise organizasyonun sağlık sponsorluğunu üstleniyor. Yatırımcıları finansal anlamda bilgilendirerek onların en az hata yaparak kazanmalarını sağlayan ALB Foreks’de etkinlik alanında ilgililerin sorularını cevaplayacak. Kemer Country Club’da gerçekleştiren tüm yarışmalarda olduğu gibi, medya sponsorluğu Milliyet ve Vatan gazeteleri ile Radyo D destekleriyle devam edecek.

Haberin Devamı