Gazete Vatan Logo

Başbakan'ı kızdıran hareket!

Başbakan Erdoğan, İzmir'de AK Partililere seslendi. İzmir miting alanında bir kadının hareketi Erdoğa'ı kızdırdı.

İşte konuşmasından satır başları:

*İzmir, güzel İzmir.Ege'nin incisi İzmir. Küllerinden yeniden doğan İzmir. Efeler diyarı İzmir. İzmir sen kurtuluşun şehrisin. Sen demokrasisin şehrisin.Merhum Adnan Menderes'in şehrisin.Sen gazilerin, şehitlerin, efelerin şehrisin. Fakat bugün bir başka güzelsin.

BU DA MI MONTAJ?

*Medya buda mı montaj. Kes, kırp istediğin gibi parçaları topla aldatamazsınız.İşte İzmir burda. Size teşekkür ediyorum. Başbakan'ını bağrına basan İzmirlilere teşekkür ediyorum. 30 Mart seçimleri milletimiz için, ülkemiz için, İzmir için hayırlara vesile olsun...

*Bana bu manzara bir şeyi hatırlattı. Bu gece yarısı buraya meydana birileri gelmiş. Buraları ateşe vermişler. Bu CHP zihniyeti yıkımdır. Bu CHP zihniyeti ateştir, ortalığı karıştırmaktır. Bunların bu ülkede dikili ağacı yok.

*İzmir buna hasret. Bu muhteşem topluluk bunu söylüyor. 27 Mayıs darbesinin arkasında kim vardı CHP, bundan sonraki darbelerin arkasında da CHP vardı.

BİR KADIN BANA KOL HAREKETİ YAPTI

*Balkondan kocasının yanında Başbakan'a yani bana kol hareketi yaptı. Ya bir Başbakan geçerken, bir bayanın o şekilde bir el hareketi yapması yakışıyor mu ? Hadi bir erkek yapsa oda yapmazda bir bayana yakışır mı ya.. İşte bu CHP kadını.

*İzmir'i bu kadar susuzluğa mahkum eden CHP belediyesiydi. Bu adam hangi yüzle sizden oy isteyecek? İzmir'e suyu, Gördes Barajı'nda biz getirdik.

İZMİR'E BÖYLE BİR YÖNETİM ANLAYIŞI YAKIŞMIYOR

*İzmir'e böyle bir yerel yönetim anlayışı yakışmıyor. İzmir'e gelen çevre yolları bütün bullar kiminle oldu? AK Parti ile oldu. İzmir'de dünyanın en ileri limanı yapılıyor. Bunların hayali bile buna erişemez. Dün istanbul İzmir otoyolunun önemli bir adımını attık. Bir taraftan beş ayrı noktada otoyol yapılıyor. 8 saatlik İstanbul -İzmir arası 3,5 saate düşüyor.

*81 vilayet 'Benim irademe dokunma' diyor. 'Bu hükümeti işbaşına ben getirdim, ne zaman istersem o zaman indiririm' diyor. Gittiğimiz illerde hiç kimse taşkınlık yapmıyor. Onunla iftihar ediyorum. CHP'nin gençliğine bak. Elinde molotof, taş, sopa...MHP gençliğine bakıyorsun aynı. AK Parti gençliğine bakıyorsun elinde bilgisayar, kalem.

*Birçok il Binali Yıldırım'ı istedi ama o İzmir'i istedi.

*Artık susuz, hava kirliliği olan bir İzmir görmeyeceğiz.


Haberin Devamı