Arzulanan hediyeler

Teknolojik sevgililere

Haberin Devamı

Sevgililer Günü’ne iki gün kala hâlâ sevgilinize hediye almadıysanız erkeklerin ve kadınların en çok arzuladıkları teknolojik ürünlerin listesi işinizi kolaylaştıracak.

* Amazon Kindle

Kitap ve doküman okumak için tasarlanan EInk görüntü teknolojisine sahip Amazon Kindle’ın ekranına baktığınızda gerçek kağıt ile farkını anlayamayacaksınız. Üzerinde Wi-Fi veya opsiyonel olarak 3G barındıran Kindle, 6 inç ve 9.7 inç olarak iki farklı ekran seçeneğiyle piyasaya sunuldu. Kindle ile internete girebiliyorsunuz ve amazon.com üzerinden doğrudan kredi kartınız ile kitap satın alıp cihaza indirebiliyorsunuz ve hafızasında 3500 kitabın dijital kopyasını saklayabiliyorsunuz. Kindle’ın ülkemizde resmi satışı yok ama 340 TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilen cihazı Türkiye’de kullanmak mümkün.

* Bose SoundDock Taşınabilir müzik sistemi

Üzerinde bulunan şarj edilebilir lityum-iyon batarya sayesinde istediğiniz ortamda saatlerce Bose’nin güçlü ve pürüzsüz sesini dinleyebilirsiniz. iPod ile uyumlu olan Bose SoundDock, müzik arşivinizi yanınızda taşımanıza ve kumandasıyla yönetebilmenizi sağlıyor. “Bu ses bu cihazdan mı çıkıyor?” dedirten Bose SoundDock’a 1400 TL’ye sahip olabilirsiniz.

* Sony Playstation 3

Yıllardır erkeklerin bir numarası olan Playstation’ın üçüncü versiyonunun özellikleri arasında Blu-ray disk oynatma, kablosuz internet ve internetten oyun oynama, HD görüntü ve kablosuz joystick var. Yüzlerce oyunu oynama şansınız olan Playstation 3; 750 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

* Canon EOS 550D

Erkekler fotoğraf çekmekten, kadınlar ise çektirmekten keyif aldığına göre sevgilinize profesyonel bir D-SLR fotoğraf makinesi almak mantıklı olsa gerek. Canon 550D, 18.7 megapiksel çözünürlüklü CMOS sensöre sahip ve aynı zamanda Full HD video kaydı da yapabiliyor. Anılarınıza profesyonel bir bakış açısı getirecek bu fotoğraf makinesine 1700 TL’ye sahip olabilirsiniz.

* Sony Vaio

Sony teknolojisi ile kadınların vazgeçemediği renk pembe birleşince ortaya göz kamaştıran bir alet cıkıyor. Güçlü I3 işlemciye, 14 inç ekrana, 512 MB ekran kartına, 4 GB belleğe ve 500 GB sabit diske sahip olan Sony Vaio notebook VPCEA2S1E/P modelini 1800 TL’ye alabilirsiniz.

* Panasonic Lumix F3

Sevgililer günü için pembe renkte satışa sunulan Lumix F3, 12.1mp sensörü, IA (Akıllı Otomatik) özelliği ve 28mm 4x optik zumlu Lumix DC Vario lensi sayesinde en kötü koşullarda bile kaliteli fotoğraf çekimi sağlıyor. Küçük tasarımı sayesinde çantalara rahatça sığabilen Panasonic Lumix F3’ün fiyatı 269 TL.

* Apple iPod Nano

Tüm dünyada 297 milyon adet satan iPod serisinin küçük kardeşi Nano’nun 6. nesil üyesi dokunmatik ekran özelliğiyle aramıza katıldı. 1.5 inç, 240x240 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip iPod Nano’nun 8 GB ve 16 GB olmak üzere iki modeli var ve 460TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

* Nitendo Wii Super Mario Bros

Bugüne kadar 240 milyon adet satarak tüm zamanların en iyi satış rakamını yakalayan video oyunu olan Super Mario Bros’un 25’inci yılı için özel hazırlanan sınırlı sayıdaki kırmızı Nitendo Wii’ler 699 TL’ye raflarda. Bu özel seri içerisinde New Super Mario Bros Wii ve Wii Sports oyunlarının yanı sıra Mario’nun ilk kez göründüğü orijinal Donkey Kong oyunu Wii’de yüklü olarak bulunuyor.

DİĞER YENİ YAZILAR