Gazete Vatan Logo

Bahçeli'ye şantaj

MHP’yi hedef alan kasetleri yayınlayan internet sitesi, benzeri görülmemiş bir tehdide başvurdu: ‘Bahçeli 18 Mayıs’a kadar istifa etmezse yeni kasetleri yayınlarız’

ANKARA - Dört MHP’linin istifasıyla sonuçlanan kaset skandalının ardından, aynı internet sitesinden bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “İstifa et” tehdidi geldi. “Sn. Bahçeli’ye açık mektup” başlığıyla sitede yer alan yazıda, 18 Mayıs saat 10.00’a kadar süre verilerek, Bahçeli’nin istifa etmesini istedi.

Yayınlarını farklı adreslerden sürdüren site “Yayınlarımız sürekli kapatıldığından twitterdan vereceğim adresleri takip edebilirsiniz” ifadesini kullandı. Mektup, “Başbuğ ülkücüleri” olarak imzalanırken, yazıda bu defa bazı MHP yöneticilerinin isimleri de yer aldı. Şöyle denildi:

“Sizi iyi niyetle, defaatle ve ısrarla Zuhal Hanım (Topçu), Meral Hanım (Akşener), Mansur Bey(Yavaş), Celal Bey (Adan), Semih Bey (Yalçın) ve birçok ardakadaşımız uyarmadılar mı? Bu ülküsüz, liyakatsiz, menfaatçi ve ahlaksız takımla bir yere verılamayacağını söylemediler mi? Tek tek, isim isim bu ahlaksızlar ve karıştırdıkları haltlar size söylenmedi mi? “Ülkücü bir bayrak gibi tertemiz olmalı” denilmedi mi? Ama maalesef bu iyi niyetli ikazlara kulak asmadığınız gibi tam tersine bu takıma daha da yapıştınız.

Konuşmalarını yayınlarız

Bize başka çıkar yol bırakmadınız. İnanıyoruz ki, ülkücü hareket sizden ve koruduğunuz pisliklerden kurtulunca daha güçlü, alnı açık ve başı dik olarak yoluna devam edecektir. Partimizin bu önemli süreçte baraj altında kalmasını istemiyoruz. Bu sebeple sizi son kez uyarıyoruz, elimizdeki bilgi ve kasetleri yayınlamak istemiyoruz. Yayınlanan üç beş kaset, aysbergin henüz görünen yüzüdür.”

Mektupta 18 Mayıs 2011 saat 10.00’a kadar süre verilerek istekler şöyle sıralandı:

1. Sn. Bahçeli derhal genel başkanlıktan ve milletvekilliği adaylığından istifa edin.

2. Başkanlık divanı üyelerinden geriye kalanlar içinde ahlaksızlığı ve fikri ihaneti olanlar, derhal partideki görevlerinden ve milletvekilliği adaylıklarından istifa etsinler. herkes kendisini ve birbirini çok iyi biliyor. kimse kafasını kuma sokmasın.

3. Sn. Oktay Vural geçici genel başkan sıfatıyla partiyi derhal toparlasın ve kurultaya hazırlasın. Böylece 12 Haziran seçimlerine “tertemiz ve güçlü bir MHP” olarak girelim.

4. Seçimlerden sonra vakit geçirmeden kurultay toplansın, ülkücüler kendilerine yaraşan liderini ve yönetim kadrosunu seçsin.

Haberin Devamı