Gazete Vatan Logo

Bahçeli: Beka için milli karar cumhur için istikrar diyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut'ta seçim ofisi açılışında konuştu. Bahçeli, "Türkiye'nin beka sorunu olmadığı söylemek, Türkiye ve Türk düşmanlarının ağzıdır. Beka için milli karar cumhur için istikrar diyorum" dedi.

Bahçeli: Beka için milli karar cumhur için istikrar diyorum

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

8 Mart akşamı bir grup Taksim'de ezan okunurken ıslık çalmış, yani ezandan rahatsız olmuş. Akıllarınca protesto etmişler, bu akılsızlık, densizlik, vandallık, arsızlıktır.

Cumhur İttifakı'nın belediyelere güç katacağına inancım tamdır. 15 Temmuz'da başkentimizi ablukaya almayı planlayan FETÖ'cü teröristler meydanları dolduran aziz milletimizi hesap edemediler.

7 Ağustos Yenikapı ruhu güçlü Türkiye'nin hedef ve yol haritasını çizmiştir. AK Parti ile yaptığımız milli mutabakat çerçevesinde Türkiye'ye özgün bir yöntem sisteminde uzlaşmaya varıldı.

Millet iradesinin tam egemen olduğu bir sistem inşa edildi. Biz cumhur derken zillet yine Kandil'e, Pensilvanya'ya sığın dır. CHP, devletimizin ve milletimizin bekasına göz koyan çevrelerle işbirliği yaptı. CHP Türkiye'nin yükselişini durdurmak için sistem tartışmasını dilinden düşürmedi. Kandil operasyonuna karşı aynı mevziye girdiler. İP'in adayı da bunlarla aynı yolun yolcusuydu.

Erdoğan'ı ilk turda yüzde 52 oyla Cumhurbaşkanı seçtiniz.

Haberin Devamı

Bunlar emperyalizmin kuryesi sistemin beçiliğine soyundular. Bunların ruhunda ABD, akıllarında Kandil ve Pensilvanya vardı. 31 Mart akşamı alayı birden sandığın dibini bolayacak. Hiç kimse fıtrat değişti sanmasın. Kan, kader, kahramanlık, ruh aynıdır. Bu seçimlerin ülkemiz için önemi hayatidir. Beka mücadelemizi sulandırmak isteyenler teyakkuz halinde.

Belediye seçimlerinin beka sorunu olmadığını ifade eden zillet ittifakı milli güvenlik sorunu haline geldi. Bunların istiklal ve istikbal derdi yoktur. Zillet ittifakına göre Türkiye ekonomik tetikçilere boyun eğmelidir. Sınırlarımızda terör devleti kurulmak isteniyorsa buna seyirci kalamayız. bomba olup yağarız.

"GELECEK İÇİN UMUTLUYUZ"

Bugün açıklanan büyüme rakamları en kötü senaryolarını geride kaldığını gösteriyor. Gelecek için umutluyuz. Gezi'de ağacı bahane ettikleri gibi şimdi de soğanı, patatesi kurşun gibi kullanıyorlar çünkü ahlakları kalmamış. Türkiye'nin beka sorunu olmadığı söylemek, Türkiye ve Türk düşmanlarının ağzıdır. Beka için milli karar cumhur için istikrar diyorum.

Haberin Devamı