Gazete Vatan Logo
Magazin BABLA’nın oyuncak ayısı

BABLA’nın oyuncak ayısı

Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca ‘Babla’ya bayılıyorum. Her zaman ilginç bir haberle monoton ve karamsar günlerimizi renklendirmeyi başarıyor.

Son olarak oyuncak ayısıyla bizi neşelendirdi. İzmir’de yaş gününü kutlayan Babla’ya kendisinden 38 yaş küçük 3 yıllık sevgilisi üzerinde ‘Seni Seviyorum’ yazan bir oyuncak ayı hediye etmiş. Babla, kollarına zor sığdırdığı, fuşya şapkalı tatlı tatlı gülümseyen beyaz oyuncak ayısıyla mutluluk pozu vermiş.

Şimdi düşünüyorum da...

62 yaşına gelmişsin...

24 yaşında bir sevgilin var...

Herhangi bir vesileyle aranızda herhangi bir oyuncak alıp verilecekse senin ona alman lazım onun sana değil.

Dedim ya Babla’ya gerçekten bayılıyorum. Nice mutlu yıllara sevgili İkizler burçdaşım!

Mevsimsel balon haberler

Her mevsimin kendine göre balon haberleri vardır. Yaz mevsiminin en popüler balon haberleri futbolcu transferleri ve hayali evliliklerdir. Örneğin transfer sezonunun gözde isimlerinden Trabzonspor’lu Olcan, bir gün Beşiktaş’ı istiyor hemen ertesi günü Galatasaray’ı. ‘Olcan yuvada kalmaya karar verdi’ diye arada ‘teaser başlıklar’ atılıyor. Bu yaz sezonunun evlilik haberleri ise Gülben Ergen üzerine yoğunlaşıyor. TV yöneticisi sevgilisiyle Bodrum’da aile arası bir evlenecekleri iddia ediliyor. Yaz diye Bodrum’u uygun görüldü herhalde.

Bunlar gerçek de olabilir, olmayabilir de ama en iyisi... İmzayı attıklarını gözünüzle görmeden hiçbirine itibar etmeyin.

Baldız bu kez biberden acı!

Baldız baldan tatlıdır derler. Beyonce’un eşi ünlü hip hop müzisyeni Jay-Z için ise durum tam tersi. Jay-Z , geçen ay Beyonce’nin kendisi gibi şarkıcı olan kardeşi Solange’ın saldırısına uğramıştı. New York’da bir asansörün içinde öfkeli baldızı, Jay-Z’ye tekme tokat girişmişti. Güvenlik kayıtlarından ortaya çıkan olayla ilgili ‘aile içi bir anlaşmazlık’ denmişti. Ancak daha sonra Beyonce ve Jay-Z arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Solange’ın ani ve sürpriz saldırısının nedeni eniştesinin ablasını aldatması olduğu iddia ediliyor. Sizin anlayacağınız erkek bir kusurda bulunursa kadının intikamını birileri alıyor. Baldız baldan mı tatlı yoksa biberden mi acı ?

EN YARATICI MANŞET:

Cannes Film Festivali’nde ‘Kış Uykusu’ filmiyle Altın Palmiye Ödülü kazanan Nuri Bilge Ceylan için:

YÜZÜNE CANNES GELDİ (VATAN MAKARON)

Haberin Devamı