Gazete Vatan Logo

Babama haber vermeyin

Otomobilde erkek arkadaşı tarafından üzerine benzin dökülüp yakılan Vatansever’in yaralı haldeyken ‘Babama haber vermeyin’ dediği öğrenildi

Babama haber vermeyin

BURSA’da Ümit V.’nin (30) bir süredir birlikte olduğu Şengül Vatansever’i (35) otomobilde yaktıktan sonra sokağa atma anlarının cep telefonu ile çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ümit V.’nin, sevgilisini araç içerisinde yaktıktan sonra çıplak şekilde sokak ortasına atıp kaçma anı, bu sırada yoldan geçmekte olan araçtakiler tarafından görüntülendi. Görüntülerde çıplak halde yol ortasına atılan Şengül Vatansever’in, üzeri örtüldükten sonra hastaneye kaldırıldığı görülüyor. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Şengül Vatansever’in cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Vatansever’in babası, eski eşi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Kızının olay sonrası yaralı haldeyken, “Babama haber vermeyin” dediğini söyleyen Şengül Vatansever’in babası Aydın Vatansever, “Olayı polisten öğrendim. Hastaneye gittiğimde durumu ağırdı. Kızımızı aldık, İstanbul’a götürdük. Sonra da cenazemizi alarak eve geldik. Giderken de umudumuz pek yoktu. Bu kadar yaşar diye beklemiyordum, ama yine de yaşadı. Demek ki hayata tutunmak için dirençliymiş. Katil zanlısının yakalandığını biliyorum. O da hastanede komadaymış. Kendini yaktığı söyleniyor, ama burası saptırılıyor, o kendini yakmadı. Kızımın üzerine benzin dökerken kendi üzerine de sıçramış, ondan dolayı yanmış. Kendi üzerine de benzin döküp yakmadı. Bize söylenen bu” dedi.

Haberin Devamı

Son paylaşımı yürek burktu

Şengül Vatansever’in sosyal medya hesabından 2 Eylül’de yaptığı son paylaşım, yürek burktu. Vatansever’in paylaşımında, “Mesele sevmek değil azizim, kime sorsam herkes seviyor zaten. Mühim olan güzel sevebilmek, kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan” ifadelerini içeren bir görsele yer verdiği görüldü.