Gazete Vatan Logo

Babam ve Ailesi 12. bölümünde Kemal hapisten kurtulabilecek mi?

Babam ve Ailesi'nin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde Kemal hapisten çıkabilecek mi? Kadir ele geçirdiği belgelerle Macide'yi köşeye sıkıştırır. Kazanan kim olacak? Hepsi bu akşam Babam ve Ailesi'nde...

Babam ve Ailesi 12. bölümünde Kemal hapisten kurtulabilecek mi?

Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde Kadir Macide'den önemli bir karar vermesini ister. Macide'nin aleyhine olan belgelerin yok edilmesi için Kemal'in hapisten çıkması şartı sunulur. Suzan'ın yaptıkları kötülükler sonucu oğlu Mert ile arası bozulmuştur. Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Babam ve Ailesi'nin başrollerinde Ayça Bingöl, Bülent İnal ve Ceyda Düvenci yer alıyor. Babam ve Ailesi 11. yeni bölümü ile 28 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

BABAM VE AİLESİ 12. BÖLÜM FRAGMANI

BABAM VE AİLESİ 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI


BABAM VE AİLESİ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal, yeni öğrendiği korkunç gerçekler karşısında ne yapacak?

Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde Kadir ve Nilgün, Ahmet'in ölüm haberi ile yıkılmışlardır. Üstelik Macide, Kadir'i köşeye sıkıştırmış olmanın zevkini sonuna kadar çıkarır. Ancak Kadir, öyle kolay vazgeçecek gibi değildir. Nilgün ve İbrahim, Kadir'in planına yardım ederler. Bu esnada Macide, yönetim kurulu başkanlığına seçilir. Hasret'se, Tarık yüzünden yaşadığı kötü şeyleri unutmaya çalışmaktadır. Bu esnada Mert'in yaşananlarla ilgili kuşkuları vardır; Tarık ve Hasret'in nasıl tanıştığını öğrenmeye karar verir. Suzan'sa, Tamer'den ve Macide'den arka arkaya darbeler yemiştir. Kemal cephesinde ise, tüm aileyi umutlandıracak bir gelişme olur. Ancak, Macide'nin bu konuda bir planı vardır. Kemal, yeni öğrendiği korkunç gerçekler karşısında ne yapacak? Hepsi bu akşam Babam ve Ailesi'nde olacak.

Haberin Devamı