Gazete Vatan Logo

Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı!

İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize, yakında Kanal D'de başlıyor! Peki, Azize dizinin konusu nedir?

Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı!

Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Azize dizisinin ilk fragmanın yayınladı. Kanal D ekranlarında olacak dizi, izleyiciye tutkulu bir aşk hikayesi aktaracak. Peki, Azize dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Kanal D ekranlarında olacak dizinin geçtiğimiz günlerde afişi beğeniye sunulmuştu. Çok geçmeden ilk fragmanı da geldi. Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrolü paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. Dizi imkansızlıkla dolu bir aşkı izleyiciye aktaracak. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler de önümüzdeki günlerde açıklanacak.

AZİZE DİZİSİNİN KONUSU

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in paylaştığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin yönetmeni de Volkan Kocatürk’tür. Senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak'in kaleme aldığı dizi 13-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan fuarda, yerini almaya hazırlanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler de önümüzdeki günlerde açıklanacak.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

1993 Bandırma doğumlu olan Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nden okumaktadır.

İlk kez 2014 yılında Çılgın Dershane isimli dizide rol alan Erçel, 2014 yılında Hayat Ağacı dizinde oynadı.

2015 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivation of the Worlda yarışmasında ikinci olan Erçel, güzelliği ile yapımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Birçok reklam filminde rol alan ve birçok markanın yüzü olan Erçel, 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde Kanal D ekranlarında başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakteriyle adını duyurdu.

Hande Erçel’in 2013 Tatar Ramazan, 2013 Çalıkuşu, 2014 Çılgın Dersane Üniversitede, Hayat Ağacı, Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz, 2017 Siyah İnci ve son olarak Halka dizisi ile ekranlardaydı.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

Azize dizisinde Kartal rolünde oynayacak Buğra Gülsoy, 1982 Ankara doğumludur. 13 yaşında sahnelerde rol almaya başlayan Gülsoy, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin mimarlık bölümünden mezun oldu. Kıbrıs’ta okuduğu süre boyunca Kıbrıs Devlet Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol alan Gülsoy, kısa film yönetmenliği de yapmıştır. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri de olan Buğra Gülsoy,

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle adından söz ettirmeyi başaran Buğra Gülsoy, Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı. Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı başrolden sonra, Eski Hikâye, Bana Artık Hicran De, Aşk Yeniden ve Kızım dizilerinde rol aldı.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada filmcilik üzerine de eğitim görmüştür.

Haberin Devamı