Vazgeçemediğim tek şey gururum

Haberin Devamı

Derin’i hayatının en telaşlı haftasında, en telaşlı halde görmeyi düşünürken, o tüm heyecanını içine kilitleyip evliliğine dair tüm detaylarla tek tek ilgileniyordu. Tüm coşkusunu arkadaşlarıyla paylaşarak hatta bizleri yatıştırarak... Onu tanıyanlar çok iyi bilir ki her zaman ailesine düşkün, güzel, duyguları arkadaşlarıyla paylaşan, hayatın keyfine paylaştıkça varan birisidir. Eğer onun arkadaşıysanız ne şanslı size! Onun tatlı ve sonsuz pozitif enerjisinden nasibinizi alırsınız. Yeni tanıyanlar içinse şunu söyleyebilirim; ilk 10 dakika içinde güzelliği ve kibarlığı ile sizi kendisine hayran bırakır hatta paralize eder, sonra da empatisiyle ruhuna hayran kalırsınız. Ardından Derin hayatınızda vazgeçilmez olur. Hayvansever, merhametli, her zaman başkalarını düşünen hatta tanımadığı ve sokakta gördüğü insanlar için de kafa yoran, vakit ayıran bir melek! En kötü zaman da yanınızda bulursunuz, en mutlu zamanında telefonda sesini... Çevresinde hiçbir şeyi atlamayan, görmezden gelmeyen bir insan. Güzel bir insan... En yoğun gününde hatta sevgili Hakan Yıldırım’a gelinliğinin provasına gitmeden önce, içten bir soru cevap yaptık. Heyecanla aldığım kısa ve hayata dair sözleri hepimize ilham versin.

Tüm sevenleri adına ona ve Cem’e sonsuz mutluluklar...

Her zaman herkes için en güzel ve en iyisini isteyen Derin, mutluluğu uçsuz olsun...

Babam çok merhametli biriydi; ona benziyorum

Herkesi kendine hayran bırakıyorsun. Peki sen nasıl insanlara hayransın?
Ben merhametli ve çevresine duyarlı, cesur ve aklını iyiliğe kullanan herkese hayranım.

İyi bir öğrenci miydin?
Her zaman dersi derste dinleyen bir öğrenciydim. Genellikle dikkat ederdim. Okuduğunu anlayarak öğrenmeye çalışan bir öğrenci oldum. Okumayı çok severim.

Büyüdüğünde ne olmak isterdin?
Çocukken hep anı yaşayan biriydim. O günü güzel ve keyifli geçirmek isterdim. İleriye dönük hayallerim hiç olmadı.

Babanın kızısın. Attığın adımda onu anımsadığını biliyorum. Rahmetli Mehmet Bey’den neler taşıyorsun?
Babam ailesine çok çok düşkün, çok inançlı, çok akıllı, merhametli bir insandı. Her zaman çevreye, insanlara ve doğaya çok duyarlı bir insandı. Çok şükür bende de onun çok izi var. Her zaman aklımda, kalbimde.

Çok güçlü ve harika bir annenin üç kızından birisin, bol kız kardeşli hayat... Küçükken çok kavga eder miydiniz?Şahane... Bu hissi tarif edeme; sözlere, yazılara sığmaz. Sen de biliyorsun zaten. Onlar beni Allah’a her saniye şükrettiren insanlar.

Aşk ne demek?
Aşkın tarifi hepimiz için farklı... Bence aşk bir insanın sevdiğini, kendisinden daha çok düşünme hali!

Birçok davete nezaketen katılıyorum

Vazgeçemediğin ne olurdu?
Tek kelime; gururum.
İnsanlarda seni en çok ne kızdırır?
Ne yaparsan yap, kendine yapıyorsun sonuçta... Bir insan kızarsa, kendine kızar ancak, diye düşünüyorum. Ne yaparsan yap yaparsın.
Kalabalığında yalnız hissettiğin oldu mu hiç?
Ben her zaman farkındalığı yüksek biri olarak, kendi ailem ve iyi arkadaşlarımla kendi dünyamı çoktan kurmayı başarabildiğimi düşünüyorum. Bir de nezaketten katılmak durumunda olduğum davetler oluyor. O durumda da önceden nasıl bir ortamla karşılaşacağımı, nereye gittiğimi bildiğim için hiç bir sorun yok.
Aşk kadınına sorarım, ya çocuk?
Bence de sence (Gülüyor)...
Bu kadar ince ve narinken herkes yemek kaçamağını merak ediyor...
İrmik helvasına hayır demem!

Vazgeçemediğim tek şey gururum

Derin Mermerci, geçtiğimiz Nisan ayında aşk yaşamaya başladığı Cem Aydın’la Perşembe akşamı evlendi. Cem Aydın’ın evinde 40 kişilik sade bir nikahla evlenen Derin Mermerci’nin gelinliği Hakan Yıldırım imzalıydı.

DİĞER YENİ YAZILAR