Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ağustos Pazar

ATV 6 Ağustos Pazar günü yayın akışı S.H.I.E.L.D Ajanlarıyla başlıyor. Yayın akışı Mucize Köpek ve Oyunbozan Ralph çocuklar için yabancı sinema filmleriyle devam ediyor. Hemen ardından ekranlara Pembe Panter 2 yabancı sinema filmi geliyor. Akşam kuşağına gelindiğinde tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği Turkcell Süper Kupa heyecanı ATV ekranlarında yaşanıyor. Beşiktaş – A. Konyaspor maçı ATV akşam kuşağında yer alıyor. Maçından sonra da kupa töreni ATV ekranlarında olacak. ATV 6 Ağustos Pazar günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ağustos Pazar

06.20’de ATV yayın akışı S.H.I.E.L.D Ajanları yabancı dizisinin 33. Bölümüyle başlıyor. Aksiyonun son derece yüksek olduğu bu bölümde bakalım ajanlar ne ile karşılaşıyor? S.H.I.E.L.D Ajanları’ndan sonra da Kertenkele yerli dizisi 44. Bölüm tekrarıyla yayına giriyor. Bu bölümde Zeynep’in aldığı kararlardan habersiz olan Murat başına geleceklerden habersizdir.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da yabancı sinema filmi Mucize Köpek ATV ekranlarında olacak. Roo adlı köpek uğradığı saldırı sonucunda ön iki bacağını kaybediyor. Bu duruma rağmen tedavisinin ardından hayata sıkı sıkı tutunan Roo’nun yeni hayat hikayesi filmde konu alınıyor. Mucize Köpek bittikten sonra Oyunbozan Ralph animasyon filmi ATV yayın akışında yerini alıyor. Bir atari oyunu kahramanı olan Ralph’ın hikayesi bu filmde anlatılıyor. ATV ekranlarında yabancı sinema filmleri hız kesmeden devam ediyor. Oyunbozan Ralph’ın ardından Pembe Panter serisinin ikinci filmi olan Pempe Panter 2 yabancı sinema filmi yayına giriyor. Müfettiş bu bölümde de Pempe Panter’in hazinesini aramaya devam ediyor.

Haberin Devamı

14.50’de ATV’nin dizilerinden Kanatsız Kuşlar 8. Bölüm tekrarıyla ekrana geliyor. Kanatsız Kuşlar’ın ardından Hafta Sonu atv Ana Haber yayına giriyor. Gündeme dair ne varsa atv Ana Haber’den öğrenebilirsiniz. Hafta Sonu atv Ana Haber 6094. Bölümüyle yayında olacak.

19.45’te futbol severlerin merakla beklediği Beşiktaş – A. Konyaspor maçı için Kupa Günlüğü programında yorumlar başlıyor. Kupa Günlüğü biter bitmez 20.45’te Beşiktaş – A. Konyaspor maçı için düdük çalınıyor. Beşiktaş ile A. Konyasporun karşılaşacağı maçtan hemen sonra 22.45’te kazanan takım için Kupa Töreni ATV ekranlarında yayınlanıyor.

23.30’da Kanatsız Kuşlar yerli sinema dizisinin 8. Bölüm tekrarı ekranlara yeniden geliyor. Ardından S.H.I.E.L.D Ajanları’nın 32. Bölüm tekrarıyla ATV yayın akışı devam ediyor. Saatler 04.05’i gösterdiğinde yerli sinema filmlerinden olan 72. Koğuş yayın akışında yerini alıyor.