Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 30 Haziran Cuma

ATV’nin 30 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kertenkele dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve eğlenceli programlar boyunca gün boyu devam ediyor. Akşam kuşağında ise yabancı sinema filmi olan ve dünyanın sonunu anlatan 2012 isimli film yer alıyor. ATV’nin 30 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 30 Haziran Cuma

ATV’in 30 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Kertenkele dizisinin 7. bölümü ile başlıyor. Kertenkele dizisi, sahtekar bir hocanın hayatında meydana gelen olayları ele alıyor. Kertenkele dizisinden hemen sonra ise Aşk ve Mavi dizisi ATV ekranlarında olacak. Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı’nın yer aldığı dizi gençlik yıllarında cezaevinde yatan Aras ve bugüne kadar kimseye aşık olmamış olan Mavi’nin hayatını konu alıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ATV Gün Ortası ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen önemli olayların ayrıntıları bu haber bülteninde aktarılacak. Ardından ise saat 13.40’ta Benim Annem Bir Melek isimli dizi ATV ekranlarında olacak. Başrollerinde Oya Başar ve Ali Sunal’ın yer aldığı dizi bir ailenin hayatından geçen olayları anlatıyor.

15.55’te ekranların en sevilen dizilerinden olan Kırgın Çiçekler’in tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Bir grup yetimhanede büyüyen genç kızın başlarından geçen olaylar bu dizide ele alınıyor. 19.00’da ATV Ana Haber ile akşam haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde meydana gelen olaylar aktarılacak.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında 2012 isimli sinema filmi yer alıyor. 2012 filmi, dünyanın sonunun gelmesinden sonra bir grup insanın mücadelesini anlatıyor. Yıllar önce Mayalıların yaptığı takvime göre dünyanın sonu bellidir ve bu zamana kadar türlü bilim insanları bunu ele almıştır. Daha önce hiçbir filmde bu olay bu kadar net biçimde irdelenmemişti fakat 2012 filmi tamamen Mayalıların söz konusu takvimi temel alınarak hazırlanmış.

2012 filminden sonra ATV ekranlarında yeni başlayan dizilerden olan Kanatsız Kuşlar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardından ise S.H.I.E.L.D Ajanları dizisinin 3. bölümü ekranlara gelecek.