Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi

29 Ocak Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız hafta içi her gün tekrarlarını seyrederek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yeni bölümü ile karşılaşabileceksiniz. Sürükleyici anlar yaşatan yeni bölümü izlerken heyecanlı ve renkli bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi

06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Dizinin bitiminden sonra 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ekranlara geliyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar daha akla gelebilecek pek çok konu alanında bu sabah bülteninden güncel bilgiler edinebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda. Yaşanmış yürek burkan pek çok acıklı hikaye, bu programda bir kez daha hayat buluyor ve artta kalan aileler heyecanlı bekleyiş içine giriyor. Güçlü muhabir kadrosunun yardımları ile kayıplardan cinayet olaylarına kadar pek çok konu çözüme kavuşuyor.

Sabah programının ardından 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı ana haber bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan tüm güncel gelişmeleri genel hatlar ile bu bültenden öğrenebileceksiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı diziye rastlayabileceksiniz. Gün ortanızı renkli kılan diziyi kahve molalarınızda sevdiklerinizle birlikte seyredebilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’la” güncel yaşam programının yeni bölümü sizlerle. Hayatın farklı dönemlerinde yaşanmış hikayeler, muhabir kadrosunun araştırmaları ile hazırlanan VTR’lerle detaylandırılıyor ve tüm olaylara çözüm önerileri getiriliyor.

Haberin Devamı

19:0’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni ile haberin nabzını tutan sıcak gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar daha pek çok konuyu ayrıntılı şekilde bu haber bülteninden takip edebileceksiniz. 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza dahil olacak. Acıklı ve heyecan dolu kesitleri ile öne çıkan dizide yine bu hafta farklı yaşanmışlıklara tanıklık edebileceksiniz. Pazartesi akşamınızı renklendiren diziyi, ailenizle birlikte seyrederek sürükleyici anlar yaşayabilirsiniz.

23:20’de “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı nefes kesen yarışma programı ekranlarınızda. Yarışmacılar kadar seyircilerini de heyecanlandıran programı izleyerek gecenize hareketlilik katabilirsiniz. 00:30’da “Son Durak” adlı güncel yaşama dair kesitleri ele alan yayın başlıyor. Ardından 01:30’da “Sen Anlat Karadeniz”, 04:20’de ise “Cennetin Gözyaşları” adlı iki dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı